Snap
  • #alleenstaandemoeder
  • peuter
  • #opvoeding

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn

Onze weg in het onbekende

Dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is, Dat weten wij inmiddels wel, en dat ieder huis zijn kruisje heeft ook. Maar dat maakt het momenten niet minder lastig. 

Laat ik het er bij houden dat soms houden van ook loslaten betekend. Dat Julie het aller mooiste is dat mij gegeven is en dat het mijn plicht is als moeder dat wij dit goed gaan doen. Dat wij haar kunnen laten zien dat haar ouders een goed team zijn met elkaar en voor hun dochter.

Dat ze liefdevol opgroeit met twee ouders die afzonderlijk van elkaar maar er onvoorwaardelijk voor haar zullen zijn. Met mijn vangnet aan Familie en Vrienden zie ik hoe gezegend ik ben, dat ik daar op kan terugvallen indien nodig. Dat ik de wereld van mijn dochter houd en ik er alles aan zal doen dat zij maar ook ik gelukkig zullen zijn, dat is mijn taak.

Ook dit hoort soms helaas bij eerlijk ouderschap en is de reden waardoor ik even afwezig was/ben. Ik heb mijn rust nodig, probeer voor mijn dochter de sterke moeder te zijn die ze verdient en tegelijkertijd mijn handigheid te vinden in het nog onbekende voor mij/ ons. Aka alle ballen hoog houden dus ik ga het eerlijk toegeven dit kost mij gewoon veel energie, maar weet je? het gaat goed komen 🤍

- mama houd van jou de wereld rond ,voor altijd kleine meid -