Snap
  • Nieuws

Wow: Beyoncé deelt een serie prachtige foto's

Deze serie foto's zijn prachtig, Beyoncé straalt en haar buik is mooi rond! Ook kleine Ivy Blue en man Jay-Z zien er op- en top gelukkig uit!

?

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beylite) op 6 Mrt 2017 om 7:36 PST

?

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beylite) op 6 Mrt 2017 om 8:58 PST

???

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beylite) op 6 Mrt 2017 om 7:37 PST

#BeautyAndTheBeast

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beylite) op 6 Mrt 2017 om 7:18 PST

7 jaar geleden

Ze is echt prachtig zwanger en vind het een mooi en leuk gezinnetje! (Wat ik een beetje jammer vind is de bovenkant van haar jurk waar haar borsten er bijna uit vallen maar goed dat ik mijn mening en 1 minpuntje, en misschien stiekem ook wel jaloezie ergens diep van binnen dat ik dat echt niet aan kon toen ik zwanger was van maar 1 kindje per keer maar mijn borsten echt niet even fijn stevig in de daarvoor bedoelde bh wilden blijven zitten op een fatsoenlijke manier omdat ze zo gegroeid waren tijdens mijn zwangerschappen.... Oke, ik beken, ik had ook zo'n jurk aan willen kunnen doen MET mijn borsten zo braaf in toom gehouden in zo'n jurk ;-) ) Ik vind haar echt prachtig en ja, daar mogen wij mede moeders best een beetje (of veel) jaloers op zijn! :-)