Snap
  • Nieuws
  • liefde
  • bewust
  • Spiritueel
  • Corona
  • beterewereld

Vraag je dingen af

Na heeel lang wikken en wegen over deze hele situatie over de hele wereld met betrekking tot corona heb ik toch besloten er iets over te schrijven. Eerst wilde ik het er gewoon niet over hebben onder het mom van, wat je aandacht schenkt groeit, zowel positief als negatief. Nu er een ware tweedeling in de maatschappij aan het ontstaan is en ik na meerdere keren de boodschap heb gekregen hier iets mee te doen, doe ik het dan toch. Ik probeer helemaal niemand iets aan te praten of te laten veranderen van gedachten. Nee, dat gaat juist tegen mijn principes in, wat wil je dan wel bereiken kun je je afvragen. Nou, wat mijn aller grootste wens is dat mensen elkaar niet gelijk voor rotte vis gaan uitmaken omdat diegene een andere kijk op de situatie dus zo ook de oplossing heeft. Vraag het jezelf een af, vraag het die ander als je het niet goed begrijpt. Kap het niet gelijk af, maar vraag het je af!

Zelf ben ik werkzaam als medium en ook kapster. Ik heb een ruim bewustzijn dus ik zie en voel enorm veel over deze hele situatie. Ook heb ik mijn eigen ideeen en conclusies hierbij maar daar ga ik het vooral niet over hebben. Ook ik weet niet altijd wat juist is maar ik weet wel dat het niet juist is anderen niet in hun waarde te laten en deze meningen met haat te bestrijden.  De meest verdrietige verhalen komen voorbij. Van jeugd die zichzelf van het leven wil beroven tot personen die iemand zijn verloren aan de grote c.

Dus wat ik hier vertel is gebaseerd op alle mogelijkheden en dingen die gebeurt zijn.

Het zijn geen conclusies maar meer een aanzetting tot je dingen afvragen en je niet te laten beperken door dingen die je misschien gehoord hebt en ook niet altijd juist zijn.

Vraag jij jezelf weleens dingen af? Waarom iemand dit of dat denkt? Of trek je gewoon je eigen conclusies en staar je je daar blind op? Wat beweegt die ander nou eigenlijk dat diegene dat denkt of voelt?

Je hoeft niet van gedachten te veranderen alleen het afvragen waarom zou je bewustzijn al moeten kunnen verruimen zodat je niet in haat hoeft te antwoorden. Zeg nou eerlijk, hoeveel heeft haat ooit geholpen in situaties?

Geloof jij nu echt dat diegene die besluit geen prik te nemen dat die het liefste de hele wereld ziet afsterven? Dat diegene daardoor bij zijn of haar standpunt blijft?

Vraag het je eens af.

Geloof jij nu echt dat die papa of mama die haar of zijn kleine naar zwemles brengt en dan maar buiten gaat staan in de kou dat doet om eigenwijs te zijn? Hij of zij zal toch wel een standpunt hebben waarom diegene dit zo doet. Dan zie ik mensen denken, ja, dan neem je toch gewoon die prik. Ja dat kan natuurlijk ,, maar sinds wanneer is het zo dat je geen zeggenschap meer hebt over je eigen lichaam?

Vraag je af waarom deze persoon dit zo doet.

De kans is heel erg groot dat diegene dit niet voor niets doet. Hij of zij doet het heus niet om jou dwars te zitten.

We zijn nu eenmaal met een boel mensen op deze aarde die allemaal stuk voor stuk een andere mening hebben, een andere kijk, een ander bewustzijn en ook een ander immuunsysteem.

Geloof jij nu echt dat het helpt om kinderen uit te sluiten van een kinderfeest die geen prik hebben gehad of de ouders dan? Die kinderen hebben er soms geen idee van wat er allemaal speelt en dan mogen ze door een gaatje gluren.  Waarvoor heb jij als je wel die prik hebt gehad genomen dan? Als je dan nog steeds bang bent om bij personen in de buurt te komen die hem niet hebben gehad. JIJ bent dan toch beschermd? Of vertrouw je je prikjes toch niet helemaal? Vraag je eens af waarom je hem wel hebt genomen, vraag je eens af waarom niet.

De 2g regel komt eraan. Zoals verwacht maar daarover gaan we niet uitwijken,haha. Men zegt dat die regel komt om ongevaccineerden te beschermen tegen het corona virus. Voor zover ik mijn bronnen ken en ik heb een beroepsgeheim dus eerlijk zijn ze wel ;-) vinden de meeste personen die de prik niet gehad hebben dat hun immuunsysteem de rest doet. Dus vinden ze ook dat ze deze bescherming op deze manier niet nodig zijn. Dus waarom 2g? 

Steeds vaker zien we ook personen die de shot wel gehad hebben die dus wel positief testen op corona en ook op de ic komen. Sinds de prikken on board zijn is het percentage zelfs gestegen! Er zijn genoeg artikelen te vinden die je ook vertellen dat de prik geen garantie is om niet besmet te worden.

Zo te zien werken ze daar dus niet tegen. Vraag het jezelf eens af.

Er zijn landen waar men spreekt over een 3e of 4e prik. En dan hoor ik mensen zeggen dat ze hadden verwacht dat het met die 2e spuit wel klaar was en het gedaan was met corona. Niets is minder waar als je ziet in hoeveel landen ze het al over een 3e of 4e hebben. Vraag het jezelf eens af. Is het een wens die je beweegt of is het realiteit. Er zijn zelfs landen waarin mensen die de spuiten niet hebben gehad niet eens meer buiten mogen komen. Wat is dat nou dan? Vraag het je af!

Waarom mogen ze niet buiten komen? Is dat voor zogenaamde bescherming waarvan de mensen in kwestie niet eens in beschermd zouden willen worden? Of zitten ze opgesloten vanwege het idee dat die prikken toch niet altijd werken? 

Vraag het jezelf eens af.

Waarom moeten personen overtuigd worden voor iets waarvan anderen voor de 3e keer heen moeten. Als die personen zich nog niet hebben bedacht zal het ook niet meer komen he. Waarom word er zo'n dwang over uitgevoerd. En natuurlijk is het allemaal prima. Doe vooral waar je je goed bij voelt. Maar zoals ik al zei is ieder persoon anders, zo ook het lichaam en zo ook de geest. Laat elkaar in de waarde.

Okay, hier komt de laatste vraag, haha. Waarom word er bezuinigd in de zorg maar geinvesteerd in beveiliging? Vraag je eens af waarom dat is. Je hoeft zeker niet van mening te veranderen maar het je enkel af te vragen.

Wat vraag jij je af?

Vraag je je weleens dingen af of neem je klakkeloos over wat je een keer hebt gehoord zonder het verder na te gaan kijken.

Hoe zou jij het vinden als jouw lieve buurmeisje niet meer buiten mag komen omdat er in hun huis niet geprikt is? En dan vanwege het feit dat dat gezin ook eigenlijk doet waar diegenen in geloven dus ook voor een goed eind resultaat? Hoe vind jij dat nou dat je vriendin niet mee kan naar de sportclub vanwege het feit dat ze niet geprikt is? Denk je nou echt dat ze besmettelijker is dan iemand die wel de prik heeft gehad?  En waarom denk je dat? Omdat je dit gehoord hebt? En toch zijn veel dingen nu niet meer te doen voor diegenen en blijft alsnog alles groeien. Vraag het je eens af!

Zoals ik al zei. Mij maakt het helemaal niets uit.  Al heb je 100 prikken gehad, al heb je nog nooit een mondkapje gedragen. Ik wil ervan uitgaan dat iedereen het beste doet voor een betere wereld en niet dat mensen dingen doen om de wereld te verzieken. En natuurlijk bestaan die mensen ook maar niet in dit regeltje en daarover wijk ik ook maar niet uit.

Vraag je eens af in wat voor wereld jij zou willen leven. Nu vraag je je misschien ook af wat dit bericht hier doet. Nou, eigenlijk alles!! Wij hebben de meeste dingen nog in de hand met betrekking tot wat wij willen wat onze kinderen leren. Wat wil jij ze leren? Keuzes maken uit angst? Keuzes maken vanuit luxe of keuzes maken vanuit je hart wat je het verste zal brengen? 

Meerdere inzichten zullen resulteren in een breder totaalbeeld dan inzichten uitsluiten.

Vraag je gewoon eens dingen af. Dan zul je zien dat die persoon het niet zo slecht met je voor heeft.

Met heel veel liefde wil ik ook mijn inzichten delen die ik heb verkregen dankzij mijn lieve kaarten.

Liefde geven en elkaar vergeven geeft ruimte voor positieve dingen en vibes. En zo ook oplossingen.

Zet je verwachtingen eens op een rijtje. Wat verwacht je van de toekomst? Deze verwachtingen zijn als het ware de zaadjes van je intenties. Een intentie hebben is een doel hebben. Kies intenties met liefde en laat ze daardoor bezield zijn. Zie jezelf en anderen als succesvol en in vrede. Als je dit doet help je behalve jezelf ook anderen. 

Kijk eens naar jezelf, Hoe voel je je? Ben je de persoon die je graag zou willen zijn? Denk eraan dat jij bepaald hoe jij je voelt. Volg je gevoel! niet je denken en angst. Doe je best om meer te bereiken, meer lief te hebben en op je best te zijn.  Verleiden je emoties je om je lagere instincten te volgen? Leg je zwaard weg, het is niet het moment om te gaan strijden.Je vijand is anders dan je denkt. Handel niet uit woede, dat zal je relaties schaden en diegene waarom je geeft pijn doen. 

ontdek de waarheid die je in je hart voelt, dat zal eerder je gevoel voor vrede bevestigen dan dat voor oorlog.

Nogmaals. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik zeg niet dat je dit of dat moet doen of vinden of wat dan ook. We hebben allen mogen leren dat haat alleen maar voor ellende zorgt. Vraag je je iets af, vraag het dan, of onderzoek het, maar maak er niet zelf verhalen van. Alles heeft 2 kanten. Vergeet dat niet. Waar rook is is vuur.

Heel veel liefs met heel veel liefde, voor iedereen,niemand uitgesloten,

Miranda