Snap
  • Nieuws

Verdrietig: Vader van zoon Fajah Lourens overleden

Het heftige nieuws heeft de pers bereikt, hoewel Fajah het liever nog even voor zichzelf en de familie had gehouden.

Fajah Lourens, bekend als Nederlandse actrice, model en dj, vertelt kort over het verschrikkelijke nieuws. De vader van haar zoontje Shai is overleden aan de gevolgen van hersenvliesontsteking. Ze geeft aan dat ze eigenlijk 'niets te melden heeft'. Zo schrijft ze onder haar post op Instagram het volgende:

"VERDRIET... Afgelopen vrijdag is Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is geplaatst word ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader, ik heb even niks te melden."

 

 

VERDRIET...Afgelopen vrijdag is Daniel de vader van mijn zoon Shai overleden. Omdat er een rouw advertentie is ge plaatst wordt ik nu gebeld door verschillende media. Dat snap ik het hoort er bij als je bekend bent maar lieve allen. Ik heb vandaag een pak gekocht met Shai voor de begrafenis van zijn eigen vader ik heb even niks te melden. Daniel is overleden aan de gevolgen van een hersenvlies ontsteking. We hebben hele heftige weken achter de rug en proberen dit een plekje te geven. Ik ben super trots op zijn drie kinderen waaronder mn eigen kind en de manier waarop ze met dit verlies omgaan. Ik had het graag nog even stil gehouden maar het is niet anders. Ik heb de aankomende twee maanden vrij gepland in mijn overdag agenda om er te zijn voor Shai. Ik hoop dat de bedrijven die ik helaas heb moeten cancellen daar begrip voor kunnen opbrengen. ❤

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op 13 Jun 2017 om 9:19 PDT

 

Bron: Instagram Fajah Lourens

7 jaar geleden

Verschrikkelijk, gecondoleerd met dit grote verdriet. Heel veel sterkte voor jou en de rest van de familie.