Snap

Veel kritiek op foto van moeder met dochtertje onder de douche

Er zijn een hele hoop dingen die niemand je ooit vertelt over het moederschap. Zo kwam ook de 24-jarige Gylisa Jayne een hele hoop dingen tegen die niemand haar ooit verteld had.

Gylisa Jayne besloot om alle 'geheimen van het moederschap' te bundelen en online te zetten. De bundel werd 65.000 keer gedeeld en daarmee kun je wel spreken van een onwijs groot succes! Toch is er na alle lof ook veel kritiek gekomen op Gylisa. 

Grote kritiek

Dat je nooit meer 1 moment alleen bent is iets wat duidelijk naar voren komt in de bundel van Gylisa. Niet alleen naar de wc, niet meer alleen boodschappen doen, maar zelfs niet meer alleen douchen. Van dat laatste plaatste Gylisa een foto op social media, waarbij ze een poging doet tot het scheren van haar benen. Na het plaatsen van de foto ging social media helemaal los: "Kun je niet douchen wanneer je kind een middagdutje doet?", "Waar is de vader in dit verhaal?" en "Lekker veilig zo'n scherp scheermes...".

Benieuwd naar de foto? Bekijk hem hier:

Wat vind jij van de foto? Laat het ons weten! 

6 jaar geleden

Wat een gezeik weer zeg, niks mis mee en doe ik ook vaak zo.

6 jaar geleden

Haha zo herkenbaar.. Zo stond ik laatst ook nog onder de douche! Who cares?

6 jaar geleden

Het enige wat ik hier gek vind is dat het kind ook omhoog kan kijken. Fraai uitzicht ???? Verder geeft ze het scheermesje niet aan haar kind he. Dus niets mus mee.

6 jaar geleden

Heel herkenbaar zo stond ik eergisteren nog whihi. Leuk om te zien