Snap
  • Nieuws
  • #breaking

Tsjakaa! Emile Ratelband voor de achtste keer vader geworden.

Zijn kersverse dochtertje heet Betheke Pleun en maakt het goed.

De moeder van het meisje is een onbekende draagmoeder, Emile Ratelband (71) heeft hiervoor gekozen zodat hij zijn kind bij een mogelijke scheiding niet weer kwijt zou kunnen raken. 

Complicaties

Emile is in de zevende hemel. Aan LINDA.nl vertelt hij dat de bevalling gepaard ging met wat complicaties. Door zwangerschapsvergiftiging en suikerziekte heeft de draagmoeder een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen voordat ze beviel van Betheke Pleun.

“Ze is geboren op 29 juli om 14:00 uur ’s middags. Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk is ze gezond ter wereld gekomen. Ze is mijn eerste kind dat op deze manier geboren werd, dus het was toch wat spannender. Ik heb het bewuster dan ooit meegemaakt.”

Slaapritme

Inmiddels is de rust wedergekeerd en slaapt het dochtertje van Emile een gat in de dag en nacht. “Ze is al zover dat ze zeven uur doorslaapt ’s nachts, dus dat gaat erg snel. Ik ga naar bed als zij al in slaap is gevallen en ben al op voordat ze weer wakker wordt. Het is echt een bron van vreugde. Emile, mijn zoontje van elf, woont bij mij thuis en is al helemaal gek op haar.”

Zorgen

Toch maken vele mensen zich zorgen om het ‘late vaderschap’ van Emile. Of Emile zich hier ook zorgen over maakt? Absoluut niet. “Ik maak me daar helemaal niet druk om. Ik sta voor positief denken en ben onvermoeibaar. Als ik met mijn kinderen in een pretpark ben zit pa als eerste op de wipwap of in de achtbaan, hoor. Daarnaast gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. En die bied ik.”

Naam

Zijn dochtertje is vernoemd naar zijn moeder en zijn tante. Twee vrouwen die veel voor hem betekend hebben.

Emile heeft zoals gezegd al zeven kinderen uit eerdere huwelijken: tweeling Minou en Rolls, Charles, Georgine, Beau Aimee, Royce en Emile Senoa.

Bron: LINDA

3 jaar geleden

Wat egoïstisch! Je bent 71.. de kans is zeer groot dat je wegvalt voor ze 15 is.. en dan kun je in de jonge jaren nog zo actief zijn.. neemt niet weg dat je niet vanuit je kind kijkt.. hoe het voor haar is om met haar opa.. uhm.. vader aan de hand te lopen.. domme kerel..