Snap
  • Nieuws
  • thebiggerblog
  • mamaplaatscollab
  • bosch

Stofzuigen met de Bosch ProAnimal

een schoon huis met terror peuter & poezenbeest

Sinds een paar weken ga ik zoevend door het huis met de Bosch ProAnimal; oftewel het rode bakbeest de super stofzuiger. 

Ik ontving de stofzuiger om te testen en dat kwam precies op het goede moment. In de koude maanden zijn we meer binnen en dat merk je aan alles. Met modderpoten naar binnen na het wandelen, overal kruimels door het vele binnen spelen. Ook met de feestdagen de vallende naalden en de glitters overal van Elmo de Poes die 's nachts haar eigen feestje had met de onderste kerstballen uit de boom. Een paar extra schoonmaakbeurten waren wel nodig deze dagen. Daarbij heb ik altijd enorm last van schoonmaakbuien in het nieuwe jaar; iets met een frisse start, letterlijk

Snap

Bosch ProAnimal: top of flop? 

Vlak voor Charlotte geboren werd vroeg ik een snoerloze stofzuiger voor mijn verjaardag. Met die grote buik het huishouden was zwaar en zo'n snelle stofzuiger leek me fijn. Dat is ook zo gebleken, en nu nog steeds om snel wat op te zuigen. Maar voor echt goede schoonmaak gebruik ik liever een sterkere stofzuiger. Charlotte speelt veel op de vloer en ook onze poes ligt graag op het kleed, de bank of boven in de slaapkamer. Regelmatig pakte ik nog onze oude stofzuiger, maar die deed het lang niet goed meer. Deze nieuwe stofzuiger is dus echt een verademing want naast veel zuigkracht heeft het ook verschillende opzetstukken. 

Ik gebruik voor het hele huis hetzelfde opzetstuk, die ik kan variëren van tapijt naar harde vloer met een simpele klik erop (zonder bukken, yay). De steel heeft een ideaal handvat waardoor stofzuigen zelfs met één hand makkelijk kan. Het wil nog wel eens voorkomen dat er een mini aan de andere arm hangt namelijk. Dit handvat is ook makkelijker om even van de steel af te halen en zo in de hoekjes te komen. Voor tussen de gleuven van de bank gebruik ik dan het smalle opzetstuk. Wanneer ik het kleed en de matten grondig wil reinigen gebruik ik rode opzetstuk, extra krachtig met dierenharen. 

Snap
Snap

Voor de mand van Elmo en de bank gebruik ik het speciale opzetstuk, wat extra krachtig zuigt en speciaal voor dierenharen bestemd is. Zo fijn, zo'n grondige reiniging Kijk, ik ga echt niet zeggen dat ik stofzuigen nu mijn favoriete bezigheid is, maar ik krijg wel een geluksmomentje dat het echt lekker schoon wordt allemaal. 

shop 'm hier: de Bosch ProAnimal

Nog wat praktische informatie. De stofzuiger maakt geluid en op de zwaarste stand wat meer; dat is logisch want het is echt een krachtig ding. Het ligt er ook aan welk opzetstuk je gebruikt en welke zuigkracht. Door de handige draaiknop op de stofzuiger zie je direct welke zuigkracht waarvoor genoeg is. 

Snap

Volg je mij al op instagram? Ik heb twee accounts; @thebiggerblog waar ik schrijf over body confidence. Je lijf accepteren en waarderen zoals het is, plus de fashion voor maat 48-50 en groter of kleiner