Snap
  • Nieuws
  • kanker
  • ziek
  • borstkanker

Schat, ik voel een knobbeltje

...

Het is nog een paar dagen tot de uitgerekende datum. Zoals elke avond smeert vriendlief mijn zwangere buik in. Heerlijk, zo vlak voor het slapen! "Schat, ik voel een knobbeltje, zat dat er altijd al?" Ik voel en wuif het weg: zal wel een melkklier zijn, die borstvoeding komt tenslotte ook op gang nu. Hij vertrouwt het niet en appt met de verloskundige. Ze komt de volgende dag langs, maar denkt ook dat het gewoon een melkklier is.

Helaas, niets is minder waar. De volgende dag komt alles in een stroomversnelling, van huisarts naar ziekenhuis. Als er binnen een paar minuten 4 man rondom mij staan, weten we genoeg. Dit is niet goed. Onze wereld stort in... En ons eerste mooie wondertje moet nog geboren worden.