Snap
  • Nieuws
  • voorstellen
  • Eersteblog
  • Gezinvandrie

Rondje van het huis

Net alsof we weer in de klas zitten, een kort voorstelrondje ๐Ÿ˜‰

Voordat ik verdere blogs ga posten, wil ik mij en mijn gezin even voorstellen. So here we go:

Mijn naam is Beau, ik ben 20 jaar oud. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Djerf van 21. Samen hebben een dochtertje van 7 weken wie we de naam Shijoya hebben gegeven. Samen met onze honden wonen we in een dorp in de Achterhoek. Hier zijn Djerf en ik geboren en getogen en hebben we elkaar ook ontmoet. We zijn inmiddels 4 jaar samen. Misschien dat ik later meer vertel over onze ontmoeting en relatie. Ik geniet van wandelen met onze honden. Bunker, een Beauceron van 4 en Tsira een Amerikaanse Akita van 3. Daarnaast heb ik fotograferen lief en schiet ik zo nu en dan plaatjes voor en van andere mensen of van de honden. Momenteel werk ik in een herenkledingzaak en Djerf op een zeugenhouderij. Het is wel de bedoeling dat ik straks in de gehandicaptenzorg ga werken. Hier heb ik dan ook de opleiding (MMZ) voor afgerond. De komende tijd zal ik blogs gaan schrijven over mijn zwangerschap, de bevalling, het leven met een kleintje en alles daar omheen wat ons bezig houdt. En geloof me dat is genoeg om over te schrijven.