Snap
  • Nieuws

Prachtig bericht van Sergio Herman

Sergio Herman en Ellemieke Vermolen hebben hun kindje verloren vlak voor de bevalling. Verschrikkelijk! Op Instagram deelt hij een prachtige foto van de lucht met 19 ballonnen. Het bericht bij de foto is hartverscheurend...

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️!

Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong ????

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment....het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️! Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega's, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong ????

Een bericht gedeeld door Sergio Herman (@sergioherman) op 8 Mrt 2017 om 8:53 PST

7 jaar geleden

Wij weten wat het is. Dit draag je de rest van je leven mee. Het mooie sterretje aan de hemel. Heel veel sterkte aan fam. Vermolen Herman. Er is niets zo erg om je kind te verliezen.

7 jaar geleden

Heel veel sterkte. groot verdriet, neem je tijd om dit te verwerken.................. liefs, Hilda

7 jaar geleden

Gecondoleerd! Ik heb er geen woorden voor, alleen vreselijk.