Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Op naar de 2e! Maar hoe gaat hij/zij heten....pff

Na 12 weken eindelijk mogen zeggen dat je zwanger bent van de 2e.. Maar dan.. een naam... wat een drama is dat..help!!

Op dit moment ben ik zwanger van ons 2e kindje. Helemaal Happy natuurlijk. En onze zoon Stef van 3 wordt grote broer! Ons geluk kan niet op. Alleen.. nu nog een naam verzinnen. Met de naam van onze zoon waren we ook wel even bezig. We wilden het  stoer en kort en niet iets dat je echt dagelijks hoort.. Na 5 maanden waren we erover uit dat het Stef werd.

Maar hoe gaan we zijn broertje of zusje nou noemen.. De 'discussies' beginnen weer haha. De punten die we hadden voor Stef (stoer, kort en niet dagelijks) zouden we ook graag bij deze kleine willen. (Voor een meisje wil ik heel graag een prinsessennaam, maar dat vindt mijn man niks haha).

Wat vinden jullie leuke namen?

Onze zoon van 5 maanden heet: Milan

7 jaar geleden

Mijn zus heeft een tweeling Stef en Lars, dus Lars past er perfect bij vind ik. Mijn dochters noemen Lisa en Sterre waar ik ook alleen maar positieve reacties op heb gehad. Is wel in de stijl van Stef. Joost zou ook nog kunnen.

7 jaar geleden

Mijn meiden heten Babet en Isabel... Echt meisjes namen♡ Jongens namen zou ik echt niet weten.. Succes!

7 jaar geleden

Voor een jongen vind ik Otis Levi Marnix Jay En een meisje Jarah Sarah Liv Juul Nina