Snap

NOODGEDWONGEN WONEN OP EEN VAKANTIEPARK

Wij wonen nu bijna 2 maanden op een vakantiepark en hebben nog iets meer dan 2 maanden te gaan.

Het idee was dat ons nieuwbouwhuis begin 2020 klaar zou zijn. We verkochten ons oude huis en gaven aan de koper aan dat uiterlijk 30 juli 2020 de sleuteloverdracht kon plaatsvinden. We dachten genoeg speling te hebben, maar niets bleek minder waar.

De bouwer van ons huis bleef helaas maar valse verwachtingen scheppen, door steeds een nieuwe  (achteraf onrealistische) prognose af te geven.. om vervolgens niks meer van zichzelf te laten horen. En ons huis? Dat was vanaf mei zo goed als af, alleen gebeurde er niks meer. 

Daar stonden we dan, midden in de coronacrisis en vlak voor het hoogseizoen op zoek naar een nieuwe woning waarvan we niet wisten hoelang we 'm nodig zouden hebben. Bijna niemand wilde met ons in zee...  huurcontracten worden tegenwoordig alleen nog maar voor minimaal een jaar afgesloten en oproepen op Facebook gaven geen resultaat. 

Snap

Via Marktplaats kwamen we in contact met een eigenaar van een vakantiewoning in Kijkduin.

Na wat berichtjes uitgewisseld te hebben en een telefoongesprek mochten we langskomen om het huisje te bekijken! 

De eigenaren van deze woning waren zo ontzettend aardig. Het maakte hun niet uit hoelang we de woning nodig hadden, ze stelden ons gerust omdat ze zelf ook in hetzelfde schuitje hebben gezeten.

De prijs van deze woning was natuurlijk best hoog, want... iedereen ging in NL op vakantie, maar eigenlijk ook acceptabel aangezien ze de woning ook per week voor aantrekkelijke prijzen konden verhuren.

Snap

De rit naar school vanaf het vakantiepark was wel een dingetje, want het is ongeveer een half uur rijden naar school (en onze eigen woonplaats) en dat 4x per dag. Maar.... Je maakt voor jezelf een balans op en uiteindelijk wogen de nadelen niet meer op tegen de voordelen.

We wonen hier nu bijna 2 maanden, het is er prachtig, in de natuur, op loopafstand van het strand, op loopafstand van het bos in een ruim huisje met 2 badkamers, 3 slaapkamers, een heerlijke en een sauna. De kids hebben het naar hun zin en wij natuurlijk ook!

Iedere dag als we vrij zijn, voelt het als vakantie. We kijken natuurlijk heel erg uit naar onze nieuwe woning, maar... tot die tijd zitten we hier wel goed.

Waar zou jij ooit nog eens willen wonen? 

X LISET 

Wil je ons avontuur blijven volgen? Volg me dan op Instagram www.instagram.com/lisetverschoore

3 jaar geleden

Ohjeej, wat heftig! Ik ben nu wel blij met ons huisje midden in het bos/duinen... hebben jullie ook een nieuwbouwhuis gekocht?

3 jaar geleden

Oh wat een verhaal! Wij hebben iets soortgelijks en hoppen van woning naar woning nu. Maar laten we er maar het beste van maken, we hebben allemaal een dak boven ons hoofd. Succes nog even!

3 jaar geleden

Oh wat heftig he! In welke omgeving zoek je? Zijn er vakantieparken in de buurt?

3 jaar geleden

Ik ben dus ook hard opzoek.. ons huis had ook al klaar geweest, niks is minder waar. 30 oktober moet ik onze woning uit....... 😨