Snap
  • Nieuws
  • kinderen
  • online
  • youtube
  • wetenschap

Nieuw voor kids: Glitch.

Challenges en wetenschap voor kinderen vanaf 6 jaar.

'Glitch', nieuw online kinderplatform 

Kinderkanaal ‘Glitch’ is een online platform op YouTube speciaal voor tweens (kinderen vanaf +/- 6 jaar) met stoere content en in samenwerking met de allerleukste YouTube-idolen. ‘Glitch’ is voor, door en met kinderen gemaakt. Het is ook wel de ‘stoorzender’ van YouTube: de plek waar alles kan en mag!

Voor het eerst komen alle favoriete YouTubers bij elkaar op één kinderkanaal om leuke content te maken voor deze doelgroep. De thema’s van de formats zijn gericht op challenges en wetenschap. 

Vanaf 6 september om 16.00 uur start het eerste format ‘Hallo met Glitch’ op het YouTube-kanaal en in oktober start het tweede format ‘Pittige Challenge’.

Hallo, met Glitch!

‘Hallo, met Glitch’ is een challenge-programma, waarin een van de bekende gezichten van ‘Glitch’ samen met een jonge deelnemer (10 t/m 16 jaar) iemand aan de telefoon prankt. De uitdaging is om degene aan de telefoon te laten geloven in de van-te-voren-bedachte grap. ‘Hallo met Glitch’ is een format vol humor en geschikt voor kijkers vanaf zes jaar.

Pittige Challenge

In ‘Pittige Challenge’ is in iedere aflevering een bekende YouTuber te gast. In deze spicy show krijgen de gasten verschillende persoonlijke- en quizvragen die zij moeten beantwoorden. Hierdoor komen zij in een voortdurende tweestrijd: de waarheid vertellen, het juiste antwoord geven of zwijgen en het foute antwoord geven met super spicy food als tegenprestatie? 

Meer informatie vind je op www.ditisglitch.nl en https://www.youtube.com/ditisglitch

Natuurlijk wens ik alle kinderen veel succes (en vooral plezier) met het maken van leuke content voor kids!

See you here, 

CoolhuntMom