Blog header image

Net met verlof en BAM! daar knallen je vliezen....

Te vroeg.... Te snel... Maar bovenal... Een humoristische bevalling :-)
Anoniem
6 jaar geleden

Oh mijn god ik heb wel heel hard moeten lachen om jou beleving van je bevalling. Van harte gefeliciteerd met je mooie zoon Jake!

Lindsy83
6 jaar geleden

Dat jullie de volgende dag al naar huis mochten terwijl je zoontje toch een maand te vroeg was... Leuk om te lezen trouwens. Leuk geschreven!

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Dank je Lindsy83, helaas was het van korte duur en zijn we 6 dagen later alsnog terug gemoeten met onze kleine...

Lindsy83
6 jaar geleden

Dat is wel zuur... Ga je daar ook nog over schrijven of is dat te persoonlijk?

Hukkienukkie
6 jaar geleden

mmm... Ik wil het wel delen, maar het is niet echt humoristisch... Hou er van om leuke dingen te schrijven ;-) Maar wie weet... Een serieuze blog tussendoor ;-)

Lindsy83
6 jaar geleden

alles op zijn tijd ;) Ik schrijf ook liever positief, maar zo nu en dan kan ik niet om de negatieve blogs heen, dan valt er gewoon even niks positiefs te melden... Ik lees in ieder geval graag meer van je :)

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Super lief! Ik ga me best doen :-)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Hahaha, grappige blog, weer is wat anders! Ik ben benieuwd naar je volgende!

Cindy77
6 jaar geleden

De tranen liepen over mijn wangen van het lachen.....wat kan jij heerlijk iets op schrijven. Begreep dat je helaas weer naar het zh moest met de kleine man....Hoop dat alles goed gaat!!

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Hoi Cindy, Het ging helaas niet helemaal goed met de kleine, dronk te weinig en kon zijn temperatuur niet zelf regelen. We zijn terug gemoeten waar ze hem eten toediende met een sonde wat er net zo hard weer uit kwam. Gelukkig is het allemaal goed gekomen met Jake, het is een vrolijk en lief ventje die iedereen zijn harten steelt :)

Jeda0000
6 jaar geleden

Super leuk om te lezen en een stukje herkenning mijn zoontje kwam ook met 35 weken.. Daar ging mijn verlof, geen vluchtkoffer in gepakt, dus mijn vriend zocht alles uit ( en dat wil je echt niet hahaha ) bedje stond niet klaar.. Ect. Maar super leuk omschreven al ben ik ook benieuwd naar het vervolg van dit verhaal.. Ook al is die minder grappig ;-)

Anoniem
6 jaar geleden

Oh oh oh ik heb me rot gelachen! Die vriend van jou ook 'ik heb dit gezien in de voorlichtingsfilm, je MOET in een rolstoel naar binnen' hahahaha geweldig

Anoniem
6 jaar geleden

Wat dacht je van een flinke straal urine richting verloskundige als je flink aan het persen ben!

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Ohhhh dat klinkt alsof je ervaring hebt>??? hahahahahhaha wat erg!!!

Anoniem
6 jaar geleden

Hoi Maris! Wat een leuk blog! En helemaal leuk om te lezen omdat het lijkt alsof ik mijn eigen bevalling aan het lezen ben. Ik had alleen nog net geen verlof en zou nog 2 dagen moeten werken en wij verwachte een meisje op 18 oktober dat zich op 17 september al melde met het breken van de vliezen met 35,3 weken. Maar verder is ons verhaal bijna identiek vanaf het breken van de vliezen ('s nachts met plassen) tot het nog niet klaar hebben staan van de spullen, het ritje naar het zkh, de ruggeprik en het inknippen.. Fijn om te lezen dat alles goed gaat met de kleine man!

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Hey Daan, Wat super leuk om te lezen, bizar is dat om verhalen te lezen alsof het lijkt dat het over jezelf gaat! Je schrikt je de blubber met dat vruchtwater! Staat jouw verhaal ook ergens? Leuk om te lezen!

Anoniem
6 jaar geleden

Pure liefde en zo waar. Ben er als collega getuige van geweest. Je bent een toppertje en Jake boft met zo'n toegewijde mama????????

lyb
6 jaar geleden

Ga zo door Maris! Super blog en je kan sowieso al zo heerlijk je verhalen vertellen!

Anoniem
6 jaar geleden

Die sushi! Dat zou mijn man ook hebben kunnen zeggen en dan zou ik ook gaan persen als n malle! Hihi

Cindy77
6 jaar geleden

Fijn om te horen dat het goed met hem gaat. Ben zelf kraamverzorgende en mama van twee dochters (15 en 17) nog een kleine man van net 2 en in april word ik Oma.....dus dit soort dingen interesseren mij altijd wel. Heb net mijn dochter je verhaal laten lezen en die heeft er ook echt om moeten lachen. Blijf vooral dit soort dingen zo opschrijven....

Anoniem
6 jaar geleden

Wat een verhaal. Ik heb vaak gelachen om je blog. Gefeliciteerd met je zoon Jake .

Anoniem
6 jaar geleden

Heerlijk omschreven, was net of ik met je mee was! Heerlijk zo mooi mannetje lekker van genieten! Hier alweer bijna 2 jaar geleden, maar die bevalling vergeet je nooit. ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Haha ik moest hier heel hard om lachen! Zag het helemaal voor me ;-). Moest toevallig nog aan je korte verlof denken van de week. Hoop dat ik achteraf net zo hard kan lachen als jij haha!

Charu
6 jaar geleden

Wat een geweldig verhaal! Lag hier helemaal dubbel!

Anoniem
6 jaar geleden

Dat van die voorlichtingsfilm en die rolstoel is trouwens nu al herkenbaar. Jeroen heeft al 4 €2 munten in de auto gelegd voor het geval die er een kwijt raakt :')

Anoniem
6 jaar geleden

Tranen over mijn wangen en eindelijk na lange tijd weer eens de slappe lach gehad! Geweldig. En ben blij dat het allemaal goed is gekomen!!!

Anoniem
6 jaar geleden

????????????????geweldig ik heb echt gelachen. Ik ben benieuwd maar mijn dag 13 mei.

Anoniem
6 jaar geleden

Ow ik moest gewoon tussendoor stoppen met lezen omdat ik niks meer zag van de tranen van het lachen! Wat kan je geweldig schrijven :) Wel vervelend dat jullie na een weekje weer terug moesten naar het ziekenhuis..

Anoniem
6 jaar geleden

Ohoh ik heb zo hard zitten lachen samen met mijn man, we kwamen niet meer bij! Super leuk geschreven zeg!

TLFC
6 jaar geleden

Ik moest er even voor gaan zitten maar wat hèb je dit leuk geschreven! Ik lag helemaal dubbel! Vooral bij het stukje over het speeksel wat om de oren vloog van de verloskundige! Heel veel geluk met jullie zoontje Jake!

mamablogster
6 jaar geleden

Ik ben uiteindellijk wel lopend naar binnen gegaan. Vriendlief wilde een 2euro munt gaan omruilen en toen zei ik dat tegen de tijd dat hij terug stond dat ik wel in de triage kamer stond. Verder reed vriendlief hier ook veeeeeeeeeeeeeeeel te snel. Bij mij braken vliezen ook spontaan om 09:30 waren we om 10:00 in ziekenhuis 10;07 lag ik op ziekenhuisbed en om 10:15 is ze geboren. Ook veel te snel dus ;) Sorry moest hem even delen. Maar een geweldige blog, Je zou schrijfster moeten worden. Je weet iedereen mee te nemen in het verhaal

Hukkienukkie
6 jaar geleden

Wat een lieve reacties allemaal!!! En wat fijn dat veel dingen herkenbaar zijn. Weinig mensen schrijven of vertellen ervaringen maar zoveel ervaringen zijn herkenbaar. En bedankt voor het compliment mamablogster! Echt vereerd thanks! :)