Snap
  • Nieuws

Moederdag? Het is toch iedere dag Moederdag!

Smelt jouw hart ook op Moederdag? Jouw hele gezin doet dan zo zijn best om “dank-je-wel” te zeggen.

Het is alle energie en inzet helemaal waard toch? En eigenlijk is het helemaal niet nodig. Ik vind dat het iedere dag Moederdag is. Hoe geweldig is het om je kleintjes groter te zien worden? Om te zien hoe ze ontdekken en leren? Met hoeveel enthousiasme en plezier ze in het leven staan?

Het enige nadeel van kindjes? Dat is dat ze groter worden! Ik vind het soms moeilijk om hierover na te denken. Het is een cliché, maar oh wat is het waar, het gaat gewoon TE SNEL!!!

Ik zou die mooie herinneringen en die unieke kleine momentjes zo graag vast willen houden en in een doosje willen stoppen, maar helaas. Alles gaat door.

Wat ik wel regelmatig doe is dat ik foto’s laat afdrukken op allerlei dingen. Zo’n geweldige foto doet mijn moeder hart smelten. Eigenlijk een ideaal Moederdag cadeau toch?

Zo vind ik het super om mijn bureau op te leuken met allerlei kleine herinneringsmomentjes met mijn man en kindjes. In deze collage staan een aantal hele mooie kadootjes, die je zelf kunt ontwerpen met een foto van jouw gezin, kindjes of met je grote liefde.

Welke vind jij het leukst?

(Psssst: stuur de link van deze pagina naar je man, wie weet kan hij jou ook blij maken met zo’n gaaf cadeau).

1: Pennenhouder met je eigen foto

2: Mousepad met foto, altijd leuk!

3: Notitieboekje met je foto

4: iPad hardcase met jouw foto

5: Last but not least: een mini fotoboekje om af en toe even tijdens je werk in weg te zwijmelen… Of even leuk om aan je collega’s te laten zien!

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Pixum, maar de inhoud ervan is van onszelf.

7 jaar geleden

Ik zou het wel op mijn telefoon hoesje willen, want die heb ik altijd bij me en m'n iPad niet...

7 jaar geleden

Ik denk dat ik het notitieboekje het leukst vind, want dat gebruik ik het meest op werk. Misschien maar eens proberen :)

7 jaar geleden

Ben het hier volkomen mee eens! Ik vind Moederdag ook niet ontzettend nodig, maar die extra aandacht die je krijgt is natuurlijk helemaal geen probleem!

7 jaar geleden

Super leuk concept, erg persoonlijk ook :)