Snap

Jaaaaaa een positieve zwangerschaptest?????

Wauw zwanger van ons tweede spruit spannende tijden breken voor ons aan

Ik was begonnen met duphaston die een menstruatie moest opwekken die ik 7 dg moest slikken kort erna mijn zou mijn menstruatie moeten beginnen en op de 3 dag tot dag 7 clomid slikken. En twee weken gingen voorbij nog niks. Dus dacht laat ik maar eens gaan testen en ja daar waren die twee streepjes.Ik ben `ZWANGER` de tranen stonden in mijn ogen waarop mijn twéé jarig dochtertje zegt mama wat is er ? Euh niks mama is blij. Dus ik mijn vriend geappt met de foto van de positieve zwangerschap test. Waarop die ging bellen en zei je was toch een paar dagen misselijk uh ja nou dat verklaart alles. Toen heb ik de fertiliteitsverpleegkundige gebeld en zei ja je bent zwanger gefeliciteerd dat verklaart ook waarom die menstruatie niet kwam toen gelijk een afspraak gemaakt en kon in onze vakantie komen dat was maandag 4 september.Samen gingen we erheen voor een inwendige echo en ja er zit toch echt een baby en volgens de fertiliteitsverpleegkundige was ik 7,5 a 8 weken en kreeg gelijk een echo mee. Daarna gingen we lekker op vakantie met ze 3tjes nou ja eigenlijk met ze viertjes. Vrijdag 15 september zijn we terug gekomen en hadden zo en zo onze verjaardag gepland staan op de dag erna zodat we nog een week konden bijkomen. Ik had voordat we op vakantie gingen nog een t shirtje gemaakt voor onze dochtertje met daarop `Hoera ik word grote zus` en we besloten die later op de dag op onze verjaardag bij haar aan te doen wanneer iedereen er was. We vonden het ook erg spannend. En liet haar de trap aflopen naar beneden en er was 1 iemand die zag wat er op het shirtje van ons dochtertje stond en de rest zag het niet dus ik zeg tegen me dochtertje draai even om naar oma (mijn moeder) waarop die antwoordde is het echt waar? Ja mam het is echt waar geweldig. Misschien was het te vroeg om dit bekend te maken maar het scheelde om niet iedereen te hoeven appen,smsen,bellen of apart te spreken nu was iedereen bij elkaar. Nu op naar 25 september dan weten we hoelang we al zwanger zijn en wanneer we onze tweede spruit kunnen verwachten. Dus gaan we spannende tijden tegemoet.

Wordt vervolgd.....