Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Jaaaaa???? Zwanger!!!!

De ontdekking dat je gewoon zwanger bent al 16 weken zonder iets door te hebben!

Het was begin februari 2015, we waren super druk met ons eigen bedrijf, ik was een echte bezige bij, ineens kreeg ik de griep wat gepaard ging met overgeven , best raar het was vooral in de ochtend. Het zat me niet lekker en had een test gedaan, huh zag ik dat goed ? 2 streepjes?

Ik kon het niet geloven, de volgende ochtend weer 2 streepjes.. Nog steeds zei er een stemmetje in me dat het niet waar kon zijn!

Een clearblue gehaald en heel duidelijk ZWANGER 3+ 

Meteen de vk gebeld voor een afspraak 

Ik kon meteen terecht omdat ik mijn vermoeden had dat ik iets langer zwanger zou zijn.

Bij de Vk aangekomen en een intake hebben gehad mocht ik gaan liggen.. Ze zette de doppler op m'n buik... Ineens hoorden we het hartje.. Huh helemaal verbaasd keek ik mijn man aan.. Het was zo mooi en raar tegelijk.. Want dan was ik meer dan 12 weken!! Huh???

Sterker nog ze ging voelen naar de baarmoeder ligging, en zei ik denk dat je 16 weken bent 

terug in de auto spookten allerlei dingen door m'n hoofd .. Ik was van de trap gevallen die week., zou het schadelijk zijn geweest voor de baby? En dan al die drankjes op al die feestjes de laatste tijd???  En dit verklaarde waarom ik zo moe was in december ik was toen al zwanger mijn hersenen draaide overuren!! 

De dag erna zouden we een echo krijgen

En dan wisten we meer!

Aangekomen in het echo centrum

In een spacende ruimte met allerlei lichtjes mocht ik gaan liggen

In dit geval was de gel warm en gleed over mijn buik, wauw ik zag een hele grote baby op het scherm!! En ze bevestigde dat we 16 weken zwanger waren!  ik was in schock en zo blij te gelijk!  De echoscopist zei dat ze het geslacht al kon zien!  En vroeg of we het wilden weten? We keken elkaar aan en zeiden in koor JAAA!!

Het is een............. Jongen

Het had mij sowieso niets uit gemaakt wat het was als het maar gezond zou zijn!

Nu konden we het iedereen vertellen 

Het hele pakket zwanger 16 weken en een Jongen

En iedereen in onze directe omgeving was super blij en enthousiast!

Maar dan krijg je ook de vragen :

Maar je weet het toch als je zwanger bent?

Dat voel je toch?

En ben je niet ongesteld geworden dan??

Grrrrrr nee ik was onregelmatig ongesteld en heb bloedingen gehad.. En serieus wat moest ik voelen.. Ja ik was moe ik dacht het was de tijd van het jaar! En ja ik was af en toe emotioneel maar dacht dat het kwam door drukte en het hebben van een eigen bedrijf!  En NEE er is niks te zien (ik heb nog geen DIKKE buik ????

Word vervolgt 

Xx Jenn