Hoera gefeliciteerd! Van je 15e kind (?)

Een Britse man vindt kinderen maken blijkbaar wel heel erg leuk. De 34 jarige Jamie Cumming wordt aan het eind van dit jaar voor de 15e keer vader. Opmerkelijk is dat hij alle kinderen bij 13 verschillende vrouwen heeft verwerkt. Nog een bijzonder detail is dat de man werkloos is.

Een jonge man van 34 jaar, 15 kinderen, werkloos, hoe heeft dit kunnen gebeuren? Het is een ingewikkeld verhaal, probeer het te volgen: In 1995 werd Jamie voor het eerst vader, hij was pas 17. Meteen na de geboorte van zijn eerste dochter, kreeg hij een relatie met de nicht van zijn vriendin. Na tien jaar samen te zijn, bleef de vrouw echter onvruchtbaar.

Maar daar liet Jamie het er niet bij zitten, want in de tussentijd heeft hij wel een hoop andere vrouwen zwanger gemaakt. In 1997 (twee jaar na zijn eerste kind), kwam zijn tweede kind. Kort daarna kwam het derde kind. Dit keer van de vriendin, van zijn vriendin (dus de vriendin, van de nicht van zijn eerste vriendin).

Tussen 1998 en 2002 kreeg hij er nog vijf kinderen bij. Let op: hij is dan nog steeds samen met de nicht van zijn eerste vriendin. In 2004 (nog steeds samen met zijn vriendin!) heeft hij een lange relatie met een nieuwe vriendin. Zijn nieuwe vriendin bevalt drie keer in drie jaar van hem.

Jamie gaat verder met zijn zaadcellen verspreiden. In 2007 verwerkt hij weer twee kinderen, bij twee verschillende vrouwen. Daarna kwam kindje nummer 14 en nu is kind nummer 15 aan de buurt.

*bron: De Standaard.be

Dit is al de tweede keer binnen een maand dat er opmerkelijk nieuws vanuit UK komt over jong vaderschap. Niet lang terug kwam aan het licht dat een 29e jarige Brit al opa wordt.

 

11 jaar geleden

tja, HIJ denkt er inderdaad anders over "ienimieni". Er is nog een ander ernstig detail aan het verhaal. Namelijk dat hij nooit aan een vrouw vertelde dat hij al kinderen had. Hij deed zich ook telkens voor als single.

11 jaar geleden

DAT VORIGE BERICHTJE WAS NATUURLIJK EEN GRAPJE ? 34 JAAR , WERKLOOS ! EN DAN TOCH 15 KINDEREN OP DE WERELD ZETTEN ? WAT EEN EGOIST !

11 jaar geleden

34 JAAR , WERKLOOS ! WERKLOOS ? ME DUNKT DAT HIJ ER NOGAL HARD AAN WERKT !

11 jaar geleden

Jezus! Meer kan ik er niet uit krijgen!