Snap
  • Nieuws

Hippe schoenen voor papa, mama én jullie mini-me('s)!

Urenlang buiten spelen, wandelen in het bos of op het strand, rennen door de modder, spetteren in het water, dansen in de regen, spelen in de speeltuin of knuffelend op de kinderboerderij. Yes, tijdens de zomervakantie is het 100% genieten van al die mooie en vrolijke momenten samen met je kind.

Net zo hip als papa of mama

Minpuntje, na zo'n actieve zomer zijn de schoenzolen meestal wel versleten! En met het nieuwe schooljaar in zicht is het tijd voor nieuwe schoenen! Hoe leuk is het om samen met het hele gezin dezelfde schoenen te dragen?! Het ''downsizen'' van schoenen is helemaal hot! Met deze schoenentrend kunnen jij en je kleintje matchend op het schoolplein paraderen en het najaar trotseren. Met hippe merksneakers, stoere veterschoenen en trendy bikerboots is je kind net zo hip als papa of mama. 

 


Stoere combi's

Wat dacht je van een stoere sneaker voor papa en the boys? Ook super leuk onder een jurkje of een skaterrok bij de meisjes. En what about een sneaker met klittenband? Handig voor je kleintje en kek voor pa en ma. Met een paar bikerboots is tout la famille gehuld in een stoere stijl. Leuk om te combineren met een skinny bij de jongens, een sweatshirt bij de meiden. 

 
Welke stijl past het beste bij jullie gezin? Kies je favoriete paar schoenen bij
Ziengs. In de leukste webshop van Nederland scoor je voor het hele gezin de leukste schoenen voor een nieuw seizoen en schooljaar!  

6 jaar geleden

Ik vind dit juist onwijs leuk en doe het al jaren hihi!! Moeders op het schoolplein zeggen er ook altijd wel even iets over. Ze vinden het altijd erg leuk en schattig (dat zeggen ze alhans), soort jut en jul koppeltje. Nou mama's, hier vindt je ze dus, de schoenen voor jezelf en de kids.

6 jaar geleden

Ieder zijn ding.. ik ben niet zo'n fan van dezelfde schoenen als mijn kinderen maar ze zullen vast en zeker lekker zitten!!

6 jaar geleden

Is het alweer tijd voor neiwe schoenen? Wooooo lekker de stad in dus!!

6 jaar geleden

ik HOU hiervan!!!! geef mijn kindjes al vanaf het begin de zelfde schoenen dan ons!! onze jongen net als papa en ons prinsesje net als mama!