Snap
  • Nieuws
  • coronavirus
  • Corona
  • coronatijdperk
  • coronamadness

Het CORONA virus en een baby

Mijn visie

Je kan er niet meer omheen. Nederland begon met de honderden memes over het corona virus en vervolgens 2 weken later zitten we zelf in quarantaine want als je niet uit huis moet, blijf dan thuis werd er gezegd.

Na de memes begon het hamsteren want ineens gooide de meeste het over een andere boeg. En wat sloegen ze in? WC papier. Helemaal gestoord, als je het mij vraagt. Laatst was ons wc papier op en we durfde bijna niet naar de winkel ervoor. Pasta’s etc ook weg. Nou goed. Onze kast lag vol met pasta dus no problemo. MAAAR...

BABYVOEDING. NUTRILON. Why mensen?! Onze pot was op de helft toen we besloten een nieuwe te kopen. Jumbo? Leeg. Plus? Leeg. En per toeval stond er nog 1 achter de kassa. We schrokken hier dus wél even van. Want wat nu heel duidelijk is geworden is dat het echt ieder voor zich wordt grotendeels. Ik schrok van het vechten in supermarkten en dat ging meer viraal dan de feiten over het virus zelf.

Let op:

Symptomen van het corona virus zijn zó vergelijkbaar met een verkoudheid of griep dat ik van mening ben dat je dan gewoon jezelf even moet afzonderen van de medemens en laat het even allemaal aan je voorbij gaan. En het mooie daarvan is, veel mensen zijn besmet maar hebben MILDE klachten. Nederland begrijpt dat je zelfs met milde klachten thuis blijft dus blijf dan ook gewoon thuis. Zorg voor goede hygiëne en rust uit. Leer jezelf beter kennen of neem de tijd om een goed boek te lezen.

Zelf is Isabel nu 4 maanden oud hier thuis en ik beperk mezelf daarom ook om veel uit huis te gaan of af te spreken met vrienden. Een andere mening kan me nu niks schelen maar ik ga het risico niet lopen om mijn kindje en ook om een ander niet te besmetten. Ik ben blij dat mijn kleine uk niks meekrijgt van deze corona-madness. Zij is nog even happy en lief en de tijd die ik met haar besteed nu koester ik nog zelfs meer. Soms wordt je door dit soort dingen weer even met beide benen op de grond gezet en weet je weer what really matters. 

Om het positief af te sluiten word ik vrolijk van berichten van jongeren die graag boodschappen doen voor ouderen of anderen die echt beperkt zijn deze tijd. Dan maakt mijn hart toch weer een sprongetje. 

Aan iedereen stay safe & share love not corona.