Snap

Gooisch meisje Pauline op vakantie bevallen

Tijdens haar vakantie in Italië is Pauline (bekend van de televisieserie Gooische Meisjes) bevallen van een zoon. Het mannetje is 7 weken te vroeg geboren, maar gelukkig gaat alles goed!

Diederik Harmen Bisschop van Tuinen

Diederik is het tweede kindje voor Pauline en haar man Herman. Broer Reinier is in 2015 geboren. Pauline maakte via Instagram de komst van haar tweede kindje bekend:

Wat een #surprise ? afgelopen zaterdag ?01-07-2017 is onze #zoon ?? #DIEDERIK Harmen Bisschop van Tuinen tijdens onze #vakantie in #Lucca, 7 weken te vroeg geboren! ? ⚖️2065 gram ?44 cm Onze inimini #Italiaan ?? ligt nog in een couveuse aan het zuurstof, maar doet het hartstikke goed! ?? Wij zijn mega trots op hem! ?

Wat een #surprise ? afgelopen zaterdag ?01-07-2017 is onze #zoon ?? #DIEDERIK Harmen Bisschop van Tuinen tijdens onze #vakantie in #Lucca, 7 weken te vroeg geboren! ? ⚖️2065 gram ?44 cm Onze inimini #Italiaan ?? ligt nog in een couveuse aan het zuurstof, maar doet het hartstikke goed! ?? Wij zijn mega trots op hem! ?

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing) op 2 Jul 2017 om 12:31 PDT

Heerlijk buiten gegeten bij @restaurantmixit en daarna genoten van een heerlijk #ijsje met mijn vriendje! ?????☀️??#Rein

Een bericht gedeeld door Pauline Wingelaar (@paulinewing) op 17 Mei 2017 om 3:33 PDT