Snap

Goed nieuws! It's a ....

Jippie! We weten of we een jongen of een meisje krijgen...it's a......

Het bleef even spannend, al die 20 weken echo’s die steeds maar niet gingen zoals het moest. Vandaag mocht ik terugkomen voor een derde poging en jawel hoor, drie maal is scheepsrecht! Eindelijk is alles goed nagecheckt en babylief is helemaal goedgekeurd! Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar stiekem wilde ik nu toch ook graag weten of het een jongen of een meisje is!

echo 26/04/2016

Toen ik na 15 zenuwslopende minuten eindelijk te horen kreeg dat naast alle andere lichaamsdelen ook het hartje helemaal in orde was kon ik eindelijk weer rustig adem halen. Dit betekende dat ik niet naar Veldhoven of Maastricht toe hoef te gaan voor nog een extra echo. Het was niet makkelijk om het dit keer wel snel goed te kunnen zien, maar uiteindelijk is het gelukkig wel gelukt.

Nadat ik het goede nieuws te horen kreeg vroeg ik aan de echoscopiste of ze ook nog even wilde kijken of ze het geslacht kon zien. Tijdens de eerste 20 weken echo kon haar collega het nog niet voor 100% bevestigen, dus ik was erg benieuwd of zij dit vandaag wel kon. Binnen een paar seconden gaf ze mij hetzelfde antwoord als haar collega 11 dagen geleden. Ze wist het wel zeker, al mag ze het nooit 100% bevestigen, maar als ze twijfelde zou ze het ook zeggen vertelde ze. Stiekem “wisten” we het dus al 11 dagen, maar om het dan al aan de hele wereld te vertellen en er dan een week later achter komen dat het niet klopt, dan is natuurlijk niet heel erg handig.

Nu ben je natuurlijk wel benieuwd of Lola een zusje of een broertje krijgt, of niet? Wat denk je? Een broertje of een zusje?

Lola verklapt het grote nieuws in DIT FILMPJE

Leuk hè?! Wij zijn er allemaal ontzettend blij mee en kunnen niet wachten tot we onze kleinste spruit mogen ontmoeten!

Had je verwacht dat het een meisje was? Wilde jij ook voor de geboorte van je kind(eren) weten of het een jongen of een meisje was?

 

7 jaar geleden

dat vooral inderdaad :-)

7 jaar geleden

Heerlijk filmpje! Ik dacht dat je een jongetje zou krijgen ;) Weet ook niet waarom. Ik wou het bij onze eerste zeker wel weten. Bij eventuele volgene ook. Kan je toch wat gerichter shoppen en een naam bedenken enzo :) Fijn dat alles ook helemaal goed was met de echo!