Snap
 • Nieuws

Geluk heeft maar een klein blikje nodig

Welke moeder kent ze niet, de blikjes van Danerolles. Gevuld met vers gekoeld deeg om de lekkerste home made croissants te maken.

De blikjes zijn er voor iedereen die een oven heeft. Dat klinkt eenvoudig, en dat is het ook! Het deeg is ideaal voor een gezin met kinderen, bij wie ambachtelijk home made voorop staat.

Sinds 1974 brengt Danerolles vers-gekoeld-deeg in handige blikjes. En nu, met een nieuw logo, nieuw lettertype, en nieuwe look & feel springen de blikjes je vanuit het koelschap tegemoet. Je kunt ze bijna rúiken, die versgebakken home made croissants, meesterlijk witte broodjes en chocobroodjes. Danerolles jij al?

Danerolles geeft mooie momenten aan jouw en je gezin. Een goed gevoel uit een blikje, altijd voorhanden op spontane of geplande momenten. Op elk uur van de dag maak je snel en eenvoudig home made lekkers met het verse deeg. Van croissant tot chocobroodje en van hartige maaltijd tot een ontbijttaart!

 

Ontbijttaart

Probeer nu een heerlijke wentelteefjes variatie met deze ontbijttaart. Ideaal om samen met de kids te maken!

Ruiken jullie dat? Fresh en homemade met Danerolles.

Ingrediënten:

 • 2 blikken Danerolles Croissants Extra Large
 • 3 eieren
 • 2 zakjes vanillesuiker
 • 2 theelepels kaneelpoeder
 • 100ml melk

Bereidingswijze:

 1. Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
 2. Bekleed een springvorm met bakpapier.
 3. Rol het deeg uit, druk de snijdlijnen tegen elkaar aan en snijd negen even grote stroken van het deeg. Herhaal dit ook voor het tweede blikje.
 4. Rol de stroken een voor een losjes op en zet de 18 rolletjes mooi rechtop in de springvorm.
 5. Meng de eieren, 1 zakje vanillesuiker, kaneelpoeder, en melk goed met elkaar en schenk het mengsel tussen de deegrolletjes.
 6. Strooi het andere zakje vanillesuiker over het deeg.
 7. Bak de ontbijttaart in 25-30min op 180-200graden goudbruin.

Check voor meer inspiratie de website Danerolles, of bezoek de Facebook en Instagram pagina.

7 jaar geleden

Leuk zo'n recept! Ben benieuwd naar de taart.

7 jaar geleden

Ben niet echt bekend met Danerolles, ga het eens proberen!

7 jaar geleden

Wij zijn fan hoor! :) De kids vinden het ook geweldig en worden steeds creatiever met de vulling haha. Laatst hadden ze peer met nutella in de croissants gedaan.. haha

7 jaar geleden

Danerolles in een nieuw jasje vind ik een hele verbetering. Ben eerlijk gezegd niet zo'n fan van de croissantjes etc. maar mijn kinderen likken hun vingers er bij af.