Snap
  • Nieuws

Geboortekaartjes verdwenen bij verloskundigenpraktijken

Bij verloskundigenpraktijken De Toekomst uit Geldermalsen en De Ronding uit Culemborg zijn geboortekaartjes verdwenen. Ze doen beide een oproep via Facebook met de vraag of de kaartjes teruggebracht kunnen worden.

Beide verloskundigenpraktijken willen natuurlijk al te graag weten wie hier verantwoordelijk voor is. Ze plaatsen de volgende Facebook berichtjes:

"Gisteren hingen deze lijnen vol met geboortekaartjes, maar ineens is bijna alles verdwenen...
Zou de eerlijke vinder ze weer terug willen leggen? Mag gewoon op de balie, dan hangen wij ze wel weer op. Dan hoeven we maandag de camerabeelden namelijk niet te bekijken om te zien wie onze geboortekaartjes heeft gevonden/geleend.."

"Wie o wie is er met onze geboortekaartjes vandoor...graag zien we ze snel weer terug!"

Bron: Facebook De Toekomst en Facebook De Ronding

7 jaar geleden

gebeurt niet alleen bij de verloskundigen ik kreeg een legen envelop in een plastic zakje met de post met een excuses kaartje het was een geboortekaartje van mijn neef s zoon heb de post gebeld om uitleg gevraagt want de envelop was heel netjes aan de boven kant los gescheurd met een schaar denk ik of een brieven opener zo netjes was het gedaan heb er nooit iets van gehoord meer zal wel iemand hebben gedaan die geboortekaartjes spaarde denk ik maar is toch niet netjes het word opgestuurd naar je en dan gaat er iemand anders met het kaartje naar huis