Snap
  • Nieuws

Fashionable back to school

Ja ja, we gaan weer ‘Back To School”! En ik weet niet hoe jij je voorbereid, maar hier wordt er met een strakke to-do lijst gewerkt om met frisse moed te beginnen aan het nieuwe schooljaar.

En dat gaat vrij ver! Het huis wordt extra opgeruimd, agenda’s worden ingepland, kledingkastjes worden uitgeplozen en natuurlijk wordt er voor ieder kind een paar nieuwe setjes kleding aangeschaft. En dat laatste vind ik het allerleukste om te doen!

Over het algemeen shop ik bij Kleertjes.com. Lekker makkelijk; voor alle kids 1 shop, met de leukste merken en collecties. Ik scroll dan alle collecties door met alle maten. Heerlijk! Maar dat kost een partij tijd … Daarom bedacht ik mij dit keer: ik check eerst de trends en dan kies ik per trend een outfit. Voor deze trends ben ik gegaan:

 

TREND 1: SPORTY KIDS

Super leuk vind ik deze trend, en zeker niet alleen voor mijn zoontje. Mijn dochters lopen ook graag in een sportief baseballjack, in zo’n leuk vestje dat lijkt op een trainingsjack en in jurkjes van sweatstof of zo’n fijne duikstof met sportieve details.

TREND 2: YELLOW MELLOW

Geel voor de winter … super mooi!!! Wat dacht je van zo’n knalgele jas? Je kind helemaal in het geel vind ik wel wat ver gaan. Ik combiner geel graag met donkerblauw of 'jeans zwart'.

TREND 3: SOFT PINK

Sja, zo lief!!! Zeker als afwisseling met een sporty outfit van de dag daarvoor! Vooral het “oud roze” vind ik mooi. Voor mezelf vond ik dit al een mooie kleur, maar ook voor kids. Niet dat zoetsappige roze, maar meer stoer en toch lief.

TREND 4: METALLICS

Lekker knallen met glitter en glamour!!! Persoonlijk houd ik het meeste van het goude, dat geeft een outfit een wat warmere / chiquere uitstraling. Mooi met groen bijvoorbeeld. Maar zilver is ook leuk, lekker fris!

Welke trend vind jij het leukst?

Komende weken moet je eens de site van Kleertjes.com in de gaten houden. Daar kun je vast komende tijd veel inspiratie op doen.
Oh, en het schijnt dat ze daar ook veel leuke prijzen weggeven. Zoals fietsen, rugzakken en riemen. Met als klapper op de vuurpijl … een jaar lang gratis shoppen. Gokje wagen? Check het hier!

6 jaar geleden

Ik heb met de kinderen afgesproken dat wij samen gaan winkelen, om ste beurt en dan mogen ze zelf ( binnen mijn goedkeuring) hun kleding uit gaan zoeken. Zodat ze altijd iets hebben wat ze zelf graag aan willen doen.

6 jaar geleden

Ik moety altijd oppassen dat ik niet ons hele budget meteen uitgeef haha. KLeertjes is echt leuk. Ik vindt die gele trend echt leuk, maar mijn kids niet zo helaas haha. Mijn meisjes gaan vaak meer voor glitter.

6 jaar geleden

KLeertjes is echt leuk. Kijk nooit naar trends maar gewoon wat ik leuk vind. Slaag er altijd!

6 jaar geleden

Waar is de oker jas van de foto met her jongetje "back to school" advertentie van??