Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

En dan nu het geslacht

​Goed, na de interessante nub-theorie van de vrouw van het echobureau was bij mij de nieuwsgierigheid wel gewekt. Wat zou het nou worden?

Zou het echt een meisje worden? Dat leek me stiekem wel erg leuk. Schattige meisjes kleren kopen. Een meisjes naam mogen bedenken. Oeh, ik merkte dat het mij veel deed en dus wou ik zekerheid. 7 weken lang in twijfel zitten maar met de gedachte naar een meisje zou mij te veel teleurstellen als het dan toch opeens een jongen zou worden.

Begrijp mij niet verkeerd, of het nou een jongen of een meisje wordt is op zich natuurlijk geen ding. Ik hou van mijn kind welk geslacht het ook heeft. Maar echt een jongens huis zie ik zelf wel minder zitten met al dat gerauwdouw en ergens vind ik al dat meisjes getut ook gewoon leuk.

Dus ik had besloten dat ik de geslachtsecho wel wilde doen.

Dit kan vanaf 14 weken en hij stond dan ook precies met 14 weken ingepland. Dit keer heb ik mijn man wel meegenomen, dat leek me wel zo leuk. Op de echo was het al snel duidelijk voor de mevrouw die de echo afnam (dit was trouwens de zelfde mevrouw als de vorige keer). Het is een MEISJE! Ze lag er net als bij de nekplooi meeting weer rustig en tevreden bij, met lange benen en verder alles erop en eraan.

Wat een super leuke uitslag. Ik denk dat ik mij niet lang kan inhouden voordat ik wat leuke jurkjes, bloomers en andere meisjesachtige dingen zal aanschaffen. En een naam dat is ook een stuk minder moeilijk dan bij een jongen, we hebben al een naam gevonden die we beide mooi vinden, dat was bij Nino pas met 6 maanden het geval.

7 jaar geleden

Haha, ja daarom geven ze ook aan dat het geen 100% garantie geeft. Toch vind ik het wel fijn dat het ook wordt was ze aangaven, lijkt me weer zo omschakelen als je een meisje verwacht en opeens toch een jongetje krijgt.

7 jaar geleden

Onze nub theorie zei meisje...we hebben inmiddels een gezonde zoon van 2 ????

7 jaar geleden

hahaha :) nee dat kan ik mij helemaal niet voorstellen 9 maanden wachten... zou ik echt niet kunnen :D het is bij mij dan ook wel heel erg gesteld met geen geduld hebben hoor ;)

7 jaar geleden

Haha, tante ongeduld! Kun je het je voorstellen dat ik het twee keer pas bij de geboorte wist? ;-)