Snap
  • Nieuws
  • ikmisje
  • zussenliefde
  • totdemaanenterug

Een klein feestje in de wolken.

Ik mis haar nog elke dag.

Een wazige foto maar een waardevolle foto waar ik vaak naar kijk. Vandaag zou mijn zusje 26 jaar worden! Helaas is Christa 1,5 jaar geleden plotseling uit ons leven gerukt.

Haar lach en positieve energie om alles uit het leven te halen mis ik. Heb afgelopen januari de knoop doorgehakt om te doen wat ik echt leuk vind. Acteren en presenteren naast jullie happy maken op Instagram met leuke musthaves, tips en cadeau ideetjes, naast mijn eigen bedrukte kleding lijn voor de hele familie die online geshopt kan worden! Enorm dankbaar ben ik, dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

Ik ben als mens veranderd en vaak nog zoekende wie ik nou echt ben. Was eigenlijk best hard, vaak lomp tegen anderen en ik weet nu dat ik gewoon mezelf mag zijn en dat met meer liefde voor mezelf en voor anderen. Je niet bang hoeft te zijn als iets niet lukt maar door goed te ondernemen en doelen te stellen je komt waar je wilt zijn. En vooral trots mag zijn voor wat je wel behaald hebt.

Doelen ja die heb ik zeker. Wel geheel op zijn Nicole’s natuurlijk 🤣. Nog steeds zoals ik ben; vaak iets te enthousiast 🤭, liefdevol gedreven en met een knipoog! Mijn doel voor nu, nou heb je effe want mijn lijstje is best lang. 🤭

Dankbaar, blij en soms ook met een traan, maar met kracht van boven ga ik aankomende jaren knallen.