Snap
  • Nieuws

Doodzieke Tijn (6) lakt nagels voor 3FM Serious Request

Tijn is 6 jaar oud en heeft nog minder dan een jaar te leven. Hij wil graag in actie komen voor 3FM Serious Request.

Gister melde Tijn zich samen met zijn vader bij het glazen huis om in actie te komen. Het doel van Tijn was om 100 euro op te halen met het lakken van nagels. Wie weigert doneert tien euro en wie zijn nagels door Tijn laat lakken doneert 1 euro (of meer natuurlijk :-)) 

Inmiddels is heel Nederland bekend met de actie en doneert iedereen massaal voor de nagellakactie van Tijn. Bekende Nederlanders zoals Rico Verhoeven, Dj Hardwell, en nog veel meer lopen rond met mooi gelakte nagels.

Het doel van 100 euro is inmiddels al láng behaald en de teller staat nu al op meer dan 440.000 euro!! En dit wordt alleen maar hoger!

“Hé Tijn, druk effe op dit knopje want mijn nagels moeten nog drogen!” zegt Domien tegen Tijn. Tijn (6) kwam samen met zijn vader naar het Glazen Huis. De aanleiding is ongelooflijk triest. Tijn is namelijk ongeneeslijk ziek. Hij lijdt aan DIPG (hersenstamkanker) en heeft niet lang meer te leven. Omdat dit waarschijnlijk zijn laatste #3FM Serious Request is wilde hij heel graag het huis in voor een laatste wens, namelijk nagels lakken. Van heel Nederland het liefst. Want Tijn heeft lak aan zijn verschrikkelijke ziekte! Doe ook mee: lak je nagels en nomineer je vrienden om dit ook te doen. #SR16 #LAKAAN ??

Een foto die is geplaatst door NPO 3FM (@npo3fm) op 21 Dec 2016 om 2:42 PST

Heel Holland Lakt! En dat is niet zomaar. We doen ’t namelijk voor de actie van de ongeneeslijk zieke 6-jarige Tijn. Meedoen? Check de link in bio doe mee! #SR16 #LAKAAN

Een foto die is geplaatst door NPO 3FM (@npo3fm) op 21 Dec 2016 om 9:21 PST

7 jaar geleden

Een echte kanjer die Tijn, niet alleen aan zichzelf denken maar ook aan anderen. Als we nu allemaal ook Kika gaan steunen, kunnen in de toekomst hopelijk kinderen met deze rotzieke (maar ook andere varianten natuurlijk) allemaal wel nog beter worden.

7 jaar geleden

Zo lief ♡

7 jaar geleden

Laten we ook doneren voor Tijn zelf..... zodat hij met zijn ouders en broertje nog een fantastische tijd zal hebben. Dat heeft deze kanjer zeker toch wel verdiend?! : http://nl.dreamordonate.com/dromen/geef-ze-nog-de-tijd-met-tijn/