Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Disco voor zwangere!

Je bent zwanger en houdt  erg van dansen en van gezellig een drankje doen maar helaas als je zwanger bent zit uitgaan in een discotheek of kroeg er niet meer in. Tè luide muziek en alcohol drinken is geen optie en dan die blikken die je van omstanders krijgt. Henca Maduro vond dat hier verandering in moest komen.

Leef je uit! Dansen is goed voor je en het is fijn om te bewegen als je zwanger bent. Zwangere vrouwen moeten zich op hun manier ook uit kunnen leven en lekker drankjes kunnen drinken. Na aanleiding van een dansworkshop ontstond bij Henca het idee om dansavonden voor zwangere te organiseren, genaamd Prego Party.

Feestje! Aanstaande  zaterdag, 4 februari, zal de eerste Prego Party plaats vinden. Het is een wereldwijde primeur. Het wordt een feestje voor zwangere vrouwen, er kan gedanst worden op r&b, salsa, merengue, house en hiphop. Natuurlijk wordt het volume aangepast. Op deze middag staan ook alcoholvrije cocktails voor klaar. Stands met o.a. verpleegkundige en lactatiedeskundigen staan klaar voor eventuele vragen.

Verwen jezelf! Veel zwangere vrouwen zijn druk met allerlei voorbereidingen en vergeten hierbij de uiterlijk verzorging. Prego Party heeft ook hieraan gedacht. Je kan je laten adviseren over haarverzorging tijdens de zwangerschap of je oplaten maken door de professionele  visagisten. Kortom, jij kunt veel fun beleven en je word even helemaal in de watten gelegd.

Wat het kost? 7,50 (En dat voor al het bovenstaande!) Wil je op tijd naar bed? Heb jij geluk! Het is van 14:00 uur tot 17:00 uur. Waar de voetjes van de vloer gaan? LCC Latenkamp, Slinge 303, Rotterdam

Voor meer informatie klik hier!

12 jaar geleden

sorry de massage was 12 euo per 12 minuten correctie

12 jaar geleden

hai, de pregoparty viel heeeeeeel erg tegen ik ben er geweest met mijn vriendinnen ben zelf 4 maanden zwanger en had er veel meer van verwacht dan dit. Je moest 7,50 betalen om binnen te komen en vervolgens moest je voor alles ook weer betalen. Massage 2 euro , cipcakes 0,90 cent per stuk cocktails 2 euro en ga zo maar door. De manier waarop er reclame werd gemaakt leek het alsof je eenmailig 7,50 betaald en je dan gratis van alles geburik kon maken en ik vind dat ook dat ze ons aardig erin hebben geluisd. Begrijp me niet verkeerd ik vind het initiatief leuk maar de organisatie van de hele pregoparty liep vor geen meter. Het moet echt duidelijk anders zo n dag. Of vraag 1 malig een bedrag voor de entree(al is het wat duurder dan 7,50) en dan kan iedereen overal gebruk van maken of vraag geen entree en dan betalen voor alles. Maar niet 7,50 betalen pp en dan ook nog voor alles. En bovenop alles was de pedicure-manicure er niet die stent bleef leeg die had afgebeld. jmmr want ik had hier met me vriendinnenecht naar uitgekeken.

12 jaar geleden

Wat een leuk idee! Ik liep zelf ook tegen dit probleem aan tijdens mijn eerste zwangerschap! Nu zwanger van nummer 2, maar helaas is Rotterdam iets te ver weg voor mij. Zijn er ook plannen om naar het noorden te komen met dit soort feestjes?