Snap
  • Nieuws

Deze mama vergat haar kindje in de auto en vertelt

Britta Eberle (33) uit Engeland vertelt openhartig over iets wat haar is voorgevallen: ze vergat haar kindje in de auto. Haar dochter Ada van 2 heeft 20 minuten alleen in de auto gezeten. Ze dacht dat dit haar nooit zou overkomen...

Op haar blog (This Is Motherhood) deelt ze openhartig haar verhaal. Het is best heftig en daarmee wil ze kenbaar maken dat het iedereen kan overkomen en er niet te snel geoordeeld mag worden. Ada heeft 20 minuten lang alleen en huilend in een verder lege auto gezeten. In alle hectiek is ze vergeten.

Het is goed afgelopen, Ada werd getroost en heeft het haar mama vergeven. Britta wil andere moeders waarschuwen, dit kan je overkomen. Ben er alert op!

6 jaar geleden

Deze moeder wil met haar verhaal juist andere waarschuwen, het je tóch op een dag ZOU kunnen overkomen. Ondanks dat je van te voren keihard riep dat het je noooooit zou overkomen. En wat krijg je voor reacties op facebook??? Juist, alléén maar bevooroordelende vrouwen die haar uitschelden en zichzelf beter voelen omdat ze zéker weten dat ze dit noooooit zou overkomen. Zucht. Helaas, velen hebben weer het echte punt van deze blog gemist, door hun geschreeuw.... Jammer.

6 jaar geleden

Respect dat ze dit durft te delen, menig een moeder Ou dit noet eerlihk durven toe te geven. Je moet dwnk ik met zo'n groot iets wel iemand echt aanwijzen. En ik ben het met haar eens dat het inderdaad iedereen ian overkomen

6 jaar geleden

het is wel heel duidelijk waar het mis gaat. Te veel mensen en ouders gaan er van uit dat iemand anders er wel op let. Bij een dagje uit met een grote groep (veel volwassen, paar kids) ook wel is gehad. Iedereen ging naar binnen. Maar pas na 15/20 minuten kwam er ineens een medewerker aan met twee kids die bij onze groep hoorde. Zo veel ogen en hun hadden we buiten laten staan. De moeder voelde zich zo schuldig. Ze zei ook we moetsten er niet van uit gaan dat men wel op ze let maar we moeten echt zelf opletten. Want alleen dan weet je het zeker. Of je moet iemand anders als bewust die taak geven.