Snap
  • Nieuws
  • #spijt
  • #abortus
  • #veelstevroeg
  • #bitterzoet
  • #keus

De reden van mijn ‘keuze’ voor abortus

Keuze, keuze, we noemen het een keuze. Je hebt altijd een keus... en dat is waar, maar soms voelt dat toch niet helemaal zo.... als je moet kiezen tussen twee kanten, twee uitersten, twee dingen die beide moeilijk en niet ideaal zijn.
1 jaar geleden

Heel veel sterkte Meis. Het slijt ooit. Ik hoop dat je ook ooit mama mag worden, en je er dan wel van kunt genieten. Je hebt het goed gedaan.. een keus uit liefde gemaakt. Ik ben inmiddels mama van 2 wondertjes! En dat maakt een hoop goed. Vergeten doe ik het niet… maar het verzacht de pijn wel. Liefs xx

2 jaar geleden

Ik ben 19jaar en heb nog geen week geleden gekozen voor een arbortus pil.. Ik was 8 weken en heb er nu zoveel spijt van zit er telkens over na te denken hoe mijn 2e echo er uit zou zien of het een meisje zou zijn of een jongen dan kan ik mischien wel "te jong zijn" maar het gevoel wat ik nu heb is bijna niet te beschrijven. mijn vriend wou van af het begin al niks er van weten, heb en had alle steun van mijn moeder en een aantal vrienden. En als ik nu kijk naar haar kinderen word ik gelijk verdrietig en denk ik zo zou ik ook eruit gezien hebben in 2022 ... Nu komt kerst en oud en nieuw er aan waar ik normaal gesproken dol gelukkig zou zijn heb ik nu voor mijn gevoel een leegte die zo zwaar voelt dat als ik lach gelijk denk van nee dat mag niet of als ik eet en savonds in bed lig denk ik voor wat doe ik dit allemaal... Ugh Het klinkt nu wat heftig omdat het nog zo vers is maar ik hoop zo dat het beter word als dit...

5 jaar geleden

Wat lief. en wat fijn om te horen dat het toch voor sommige herkenbaar is... want ik heb soms het gevoel dat ik nogal alleen sta in mijn gevoel. (wat natuurlijk niet zo is.. maar er wordt gewoon weinig over gesproken)... en dat snap ik want er heerst nogal een taboe op... dat heeft wel gebleken haha. maargoed... ik wil je bedanken voor je lieve reactie... en je begrip. mocht je ooit willen praten... dan ben je altijd welkom. wens jou ook alle geluk en toe!! en ik hoop dat ik in de toekomst kan gaan schrijven over mijn zwangerschap... dat zou ook eens leuk zijn! en ik ga je even volgen hihi xx liefs <3

5 jaar geleden

Zo herkenbaar! Zo dapper deze blog! Ik denk dat ik namens meerdere mama's (want dat zijn het allemaal!) spreek als ik zeg....een kindje is jou zo gegund! En ik begrijp je helemaal ??