Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De laatste 3 bellypaints!

Afgelopen tijd heb ik weer bellypaints mogen verzorgen! Na een oppas voor mijn baby gezocht te hebben heb ik met veel plezier de paints verzorgd.

Afgelopen tijd heb ik weer  bellypaints mogen verzorgen! Na een oppas voor mijn baby gezocht te hebben heb ik met veel plezier de paints verzorgd.

1 paint gaat ook het geboortekaartje worden, dus die wil ik nog niet laten zien. Ik wil niks verklappen ;) Het thema was LIEF. Zodra ik weet als deze dame bevallen is, zal ik de foto alsnog even laten zien.

Daarnaast heb ik een paint verzorgd op een Vrijgezellen/kraamfeest. Erg leuk! BIG SUPRISE! De dame in kwestie hield erg veel van PIP behang en dus hebben we deze als inspiratie gebruikt. De paint heeft ze gekregen van al haar vriendinnen en is een 3D paint. Dit door de schildering op te sieren met bloemen, steentjes en glitters.

Een vriendin van mij was ook zwanger en daar heb ik deze 2 paints voor mogen verzorgen:

 

De watermeloen.. veel vrouwen zullen het herkennen. Ze had het gevoel alsof ze een watermeloen had ingeslikt. Zo zag haar buik er ook echt uit! Vandaar dat we er een watermeloen op hadden geschilderd. Zelf heeft ze nog een gipsbuik gemaakt. Deze kon ik ook voor haar beschilderen maar die gaat ze mozaïeken!

Wil je ook een bellypaint kijk dan eens hier op mijn site!

Groetjes,

Dominique