Snap

Daar ben ik weer.. en hoe!!

En ik heb heel goed nieuws!!
5 jaar geleden

Wauwie!! Wij hadden poging 1 een c kwaliteit maar kon alleen maar daar aan denken. Was bang dat dat nu weer zou zijn. Zeker omdat we steeds maar 1 tp hadden. Hihi heel mooi cadeau inderdaad? mooi om te horen!!

5 jaar geleden

Gefeliciteerd!

5 jaar geleden

Gefeliciteerd! Ga genieten van je zwangerschap. Dat is zoiets bijzonders. Hier uiteindelijk ook via icsi zwanger geraakt. Ik wou wel graag weten wat de kwaliteit was. ( icsi 1 was het " maar" 2 cellig en niet beste kwaliteit. 2e icsi was het 7 cellig en top kwaliteit. Poging 2 was verse terugplaatsing ipv ontdooide 1e poging) Inmiddels een dochter van 1 1/2. Ps: Ik heb mijn zus ook een mooi verjaardagscadeau gegeven. Dochtertje is 1 dag voor haar verjaardag geboren en mijn zus mocht haar als 1e een flesje geven ( alle andere voedingen gaf ik allemaal zelf) Dat was wel een heel mooi, bijzonder verjaardagscadeau. En als ik niet zo snel was bevallen waren ze nu op dezelfde dag jarig ?

5 jaar geleden

Dankjewel!! Het is nog onwerkelijk soms maar we zijn zielsgelukkig!! ??