Snap
  • Nieuws

Borstvoeding tijdens de seks, deze vlogger vindt dat geen probleem

Tasha is een Amerikaanse moeder en vlogger, die haar kindje borstvoeding geeft, waar en wanneer dan ook. Ook tijdens de seks dus. En dat vinden veel mensen veel te ver gaan.

Seks en borstvoeding

Al in 2015 publiceerde vlogger Taisha Mailes een video op YouTube waarin ze vertelde dat ze wel eens seks had tijdens het voeden van haar slapende baby. De video ging toen al als een razende het internet over. Nu twee jaar later, gaat de vlog weer viral en is inmiddels al meer dan 3.000.000 keer bekeken.

Stop met oordelen

In een recente vlog besloot de vlogger terug te komen op het onderwerp. Hierin vertelt ze dat haar baby niet betrokken was bij de seks, maar dat hij in dezelfde kamer lag te slapen op haar borst. Haar zoon had niets te maken met de seks. En daarom vindt de vlogger dat men moet stoppen met oordelen.

Kritiek

Ook deze video, die inmiddels al 93.000 keer is bekeken, krijgt flink wat kritiek. Sommige mensen vinden het nog steeds “ongepast”, andere mensen kunnen de eerlijkheid van Taisha wel waarderen.

 

Wat vind jij? Seks terwijl je kind de borst krijgt do or don’t?

6 jaar geleden

Wat voor seksleven heb je in hemelsnaam als je met een slapende baby aan de borst seks kunt hebben. Ik denk héél saai!!! :-S Zo van; schat, hier heb je mijn vagina (spreidt haar benen) en doe je ding. Ik doe ondertussen ook even mijn ding....

6 jaar geleden

Lepeltje lepeltje..

6 jaar geleden

Vreselijk. Zoiets doe je niet!

6 jaar geleden

Sowieso, hoe dan..