Snap
  • Nieuws

Bizarre eisen voor de bevalling van Beyoncé

Het is bijna zover: Beyoncé gaat bevallen. De zangeres is uitgerekend rond juni / juli, dus dat komt nu toch wel erg dichtbij! Het populaire koppel is goed voorbereid.

Voor de komst van hun dochtertje Blue Ivy huurden ze een hele ziekenhuisvleugel af. Dit omdat ze dan wat privacy zouden hebben. Deze bevalling heeft hun zo'n 1 miljoen dollar gekost. Maar ook nu gaan Beyoncé en Jay Z het groots aanpakken. 

Zo willen ze hun dochtertje graag overal bij betrekken wat ook betekent dat ze aanwezig mag zijn bij de bevalling. Voor het grote moment hebben ze een mini-verpleegsteruniform laten maken door modehuis Givenchy. En dit was niet goedkoop... De outfit voor de vijf-jarige Blue Ivy heeft zo'n 1015 dollar gekost. 

De bevalling gaat plaatsvinden in het Cedars-Sinai Medical Center in LA, volgens een bron van Intouch Weekly. De medewerkers van dit ziekenhuis hebben hun instructies al gekregen. Zo zijn er twee teams aanwezig om de paparazzi en de fans tegen te houden. Ook moet iedereen een vertrouwelijkheidsovereenkomst tekenen. En last but not least: er is een bedrijf ingehuurd om ze te voorzien van hapjes en drankjes, zodat het koppel hun kamer niet hoeven te verlaten.

Jay Z wilde ook nog dat alle beveiligingscamera's in de kamer en op de gang werden uitgeschakeld, maar dit was volgens het ziekenhuis 'onmogelijk'. 

 

???

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op 29 Mei 2017 om 11:43 PDT

Bron: Telegraaf