Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

BAM... ik ben zwanger!

Donderdag precies één jaar geleden veranderde ons leven compleet. Een nieuw hoofdstuk waar we zo naar uit hadden gekeken. We zijn zwanger!

Ongelooflijk dat we een jaar geleden nog geen benul hadden dat we een jaar later trotse papa en mama zouden zijn van onze 4,5 maanden oude dochter Lola. 

Ik was al ruim 9 dagen over tijd en wilde nu toch echt even een test doen. Ik had al maanden testen in huis liggen, maar steeds werd ik alsnog toch weer ongesteld dus werd dit mijn allereerste zwangerschapstest. 's Avonds deed ik een test en meteen zag ik een streepje er op verschijnen. Niks 2 minuten wachten...gewoon BAM .. hartstikke zwanger!

Gniffelend liep ik met de test in mijn hand naar mijn lief die vol spanning zat te wachten..."Uhmmm, volgens mij ben ik zwanger", zei ik aarzelend. We konden het niet geloven en hebben de rest van de avond in een wazige en verwarrende roes beleefd. De volgende morgen testte ik nog een keer..en ja hoor...ZWANGER. 

Volgens mij was het toch ECHT zo...Nog steeds konden we het niet geloven...maar zo'n test liegt niet..en zeker niet 2x achter elkaar. Toch kwam het goede nieuws nog totaal niet binnen. We konden het gewoon niet geloven dat het echt zo was. 

Na 12 weken kon ik het eindelijk van de daken schreeuwen en deelden we bovenstaande foto. De reacties waren zo ontzettend hartverwarmend en lief, dat ik bij ieder berichtje met tranen in mijn ogen zat te genieten...ach ja, blame the hormones...

Zo zie je maar, dat er in een jaar veel kan veranderen...en je grootste droom zomaar werkelijkheid kan worden!