Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

BABYSHOPPEN!!!! :-) :-)

Voor de allereerste keer in mijn leven ben ik, samen met mijn schoonmoeder, wezen babyshoppen! Zelf vind ik het dan toch moeilijk om een babywinkel in te stappen. Het voelt alsof ik dan nog niet zwanger ben en doe alsof, maar dat is natuurlijk niet zo. Een dagje samen werkt hier dan perfect voor.We waren begonnen in Almere stad. De Hema, de V&D, maar waar is nu toch die leuke winkel, Future Maman. Eindelijk gevonden, blijkt die winkel gesloten te zijn. Waarom weet niemand. Bij de H&M was er ook maar een klein rekje met positiekleding en voor de rest kon ik niet echt iets bedenken. Wij naar Almere Buiten, eens kijken wat daar zit. Al snel kwamen we bij de babydump. Leuke winkel zeg! Ontzettend veel kamertjes ingericht, kinderwagens uitgestald, de plek om te zijn voor vrouwen zoals ik nu.

Een paar weken geleden zijn Okkie en ik naar de Prenatal gegaan om wat informatie aan te vragen over kinderwagens. We wisten nog helemaal niets, dus ja, waar let je dan op en welke moet je hebben? Na een half uur aan informatie gingen we naar huis met het idee dat we de Quinny Buzz 2012 wilde hebben. Vandaag in de babydump ben ik helemaal omgedraaid, aangezien ze daar veel meer hadden dan bij de Prenatal. Verliefd als ik was stond ik naar de Bugaboo Cameleon te staren. Morgen maar eens met Okkie naar die winkel om te vragen wat hij ervan vindt. Maar ik moet zeggen, dat zo’n keuze maken lastig is. Welke hebben jullie en raden jullie aan? En zijn jullie bekend met de Bugaboo Cameleon?? Na de babydump zijn we naar de Prenatal gegaan, en wat mij nog nooit eerder opgevallen was, ze verkopen daar ook positiekleding. Ik heb nog niet echt een buik, maar merk toch wel dat mijn broeken beginnen te knellen als ik zit. Misschien toch slim om alvast te kijken. Na twee broeken te hebben gepakt van Mamalicious, ze te hebben gepast, was ik verkocht. Dat zat lekker. Dat was als een joggingbroek van spijkerstof. Waarom dragen we dit soort broeken niet altijd? Wat een genot! Ze zaten me perfect, dus we konden niets anders doen dan de broeken afrekenen en meenemen. De broeken heb ik als cadeautje gekregen van mijn schoonmoeder, super lief!

Al met al, het was een geslaagde dag. Niet in Almere Stad, maar in Buiten een stuk meer. Volgende keer babyshoppen, niet meer in Almere dus!

8 jaar geleden

En ik zie nu dat het al een hele oude blog is haha, raar hij stond bovenaan bij mij... oeps :)

8 jaar geleden

Wij hebben de bugaboo en ben er nog elke dag blij mee! Een van mijn beste aankopen :) Fijn he die broeken, dacht ook dat ik nooit meer wat anders wilde maar binnen een week na mijn bevalling wilde ik toch echt graag mijn gewone broeken weer aan.