Snap
  • Nieuws
  • Dokter
  • vallen
  • Bloedneus
  • #knoarts
  • gewond

Arm schaapje.. Au!!!!

Ongeluk zit in een klein hoekje.... AU!

Hiii, daar ben ik weer. Helaas met niet alleen maar leuke dingen.

Afgelopen Donderdag is Vinz gaan spelen in de speeltuin samen met mijn schoonmoeder en kreeg ik een telefoontje. Of ik er meteen aan wilde komen, want Vinz was gevallen en het ging niet goed. eenmaal daar aangekomen zat m'n mannetje krijsend op de bank, onder het bloed. Direct gebeld met de dokter die eigenlijk zei bel maar over een half uurtje terug. Ik ben maar met Vinz naar huis toe gereden en kwam ook mijn man direct thuis. Hij zei eigenlijk meteen spullen pakken en de auto in op naar de dokter, want dit ziet er niet goed uit. bij de dokter aangekomen moesten we nog drie kwartier wachten op een 'arts in opleiding'. De zwellingen op zijn hoofd en neus waren zo dik en heftig dat ze niet goed konden zien of er iets kapot zou zijn. De volgende dag (Vrijdag) hebben we weer contact opgenomen met de huisarts, omdat Vinz zijn neus wel erg scheef stond en ook bleed bloeden. We moesten het maar even over het weekend heen tillen en dan weer contact opnemen om te als de neus nog steeds scheef staat. 

Helaas heb ik vanochtend toch weer de dokter moeten bellen, omdat nu nadat de zwelling zo goed als weg is  (denk ik) zijn neus echt scheef staat en hij het steeds meer uitgilt van de pijn :( . In afwachting van een telefoontje terug van de dokter ben ik bang dat ik straks met hem bij de kno arts zit (dit was Vrijdag al besproken). Mijn moeder hart huilt en ik hoop zo dat het uiteindelijk allemaal meevalt.

Om Vinz zoveel mogelijk af te leiden en te verwennen met leuke dingen, zijn  we het hele weekend heerlijk aan de wandel geweest om even langs alle diertjes te lopen. Om hem even niet aan zijn trauma en pijntjes te laten denken. Het weer was er heerlijk voor en hebben we ondanks alles toch nog kunnen genieten met ons gezin.

Nu maar wachten tot de dokter terug belt.........

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij RowVinz?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.