Snap

André Hazes wil graag een tweede kindje

25 oktober 2016 is de vriendin van André Hazes bevallen van hun eerste kindje samen, maar de zanger zijn wens is om nog een kindje te krijgen. Een meisje.

Het is dus een half jaar geleden dat Monique bevallen is, maar als de keus aan André is komt die dochter snel! "Als het aan mij ligt gaan we er in 2018 weer over praten", vertelt André aan Shownieuws.   Hun kleintje is nu 6 maanden oud. Daarom is het belangrijk dat zijn vriendin Monique de tijd krijgt om weer zichzelf te worden. "Ik zou heel graag een tweede kindje willen. Hoe mooi zou het zijn als ik een dochtertje erbij krijg. Natuurlijk mag het ook weer een zoon worden. Dan heb ik twee jongens die ik voor de rest van hun leven kan pesten", zegt de 23-jarige zanger lachend.    

Op 25 Oktober om 22:25 is onze zoon Andreas Martinus Hazes (roepnaam André) geboren. Alles wat iedereen mij al die tijd al zei is waar. Het moment dat je dat kleine ventje voor het eerst vast hebt, weet je dat je je eigen leven zou geven voor hem. Hoe kan zo'n klein jochie mij zoveel kippenvel geven. Mij laten huilen hoe ik nog nooit gehuild hebt. Jij bent mijn wonder, mijn leven. Maar serieus, de moeder, mijn vrouwtje, @moniquenoell ! Ik heb zoveel bewondering en respect voor de manier waarop jij dit hebt ondergaan. Je was sterk, kalm en een moeder zoals een moeder op dit soort momenten hoort te zijn. Je gaf alles voor je kind. Diepe, diepe buiging. Ik ben trots dat wij dit kleine monster op de wereld mochten brengen.❤️#jongestrijder

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes01) op 26 Okt 2016 om 12:54 PDT

Bron: Nu.nl