Snap
  • Nieuws

Achtergelaten baby overlijdt in snikhete auto

In Ierland heeft er afgelopen donderdag een tragisch ongeluk plaatsgevonden. Baby Chloe heeft uren opgesloten gezeten in een auto, en dit heeft haar leven gekost.

De Ierse politie doet hier nu onderzoek naar. Het begint erop te lijken dat de vader van het meisje was afgeleid door een telefoontje. Door dit telefoontje ging hij door naar zijn werk en vergat hij Chloe bij de crèche te brengen. Ze heeft uren in de snikhete auto gezeten en dit uitgerekend op de tot nu toe warmste dag van het jaar in Ierland. Toen de vader zich realiseerde dat hij zijn baby niet naar de crèche had gebracht, was het al te laat..

Toen de politie een noodoproep kreeg en bij de geparkeerde auto aankwamen, reageerde het meisje al niet meer. Met de helikopter werd ze gebracht naar het University Hospital Limerick, waar ze donderdagmiddag overleed. Een woordvoerder van de politie noemde het incident een "persoonlijk tragedie" en een "heel gevoelige zaak". Het Ierse RTE vertelde dat Chloe het enige kind was van het koppel uit Kilfeakle. Volgens wethouder Martin Brown kwam het meisje uit een gerespecteerde familie.  

Bron: RTLnieuws

 

7 jaar geleden

En geen collega's daar? Ze moet gehuild hebben toch? Wat verschrikkelijk :-(

7 jaar geleden

Wat??? Dat meen je toch niet he????

7 jaar geleden

Elk jaar lees je het weer ik snap het niet zo onbegrijpelijk.. ik heb er geen woorden voor..

7 jaar geleden

Deze vader was tenminste nog onder de indruk van dit alles. Gister las ik het verhaal van een kindje dat in een snikhete auto achter gelaten is, (die het wel heeft overleefd overigens) waarvan de ouders dus NIET onder de indruk van waren. Sterker nog. Boos en onredelijk! Die hadden hun kleine dus wél bewust in de auto gelaten, in tegenstelling tot dit geval waarbij het per ongeluk was. Dat vind ik nog veeeeeellll erger! Het bewust doen, en dan ook nog eens zo laconiek en zelfs boos als mensen je kind redden.