Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

29 februari (schrikkeldag)

12 maart is de datum volgens de 10 weken echo.....Volgens mijn eigen berekening moet dat toch iets eerder zijn.... Maar hoop toch stiekem dat hij in ieder geval morgen nog even lekker in mijn buik blijft zitten.... 29 februari...niet een datum waarop ik hoop te bevallen. Iedereen die ik erover spreek zegt joh wat maakt het uit is toch juist leuk een speciale datum...Maarre hoe ga je dat dan doen met verjaardagen vieren...doe je dat de 28e of de 1e want zijn geboortedag valt drie van de vier jaar in een soort grijs gebied........En dat is als volwassene natuurlijk niet zo erg maar als kind lijkt me dat toch echt niet zo leuk. Tuurlijk ben je jarig dit jaar alleen je datum bestaat even niet....Nee blijf nog maar even lekker zitten in mama's buik morgen... Daarna mag je komen maakt mij de datum niet meer uit. Gelukkig heb ik nog geen enkele tekekenen dat er zich iets gaat aandienen maar ja dat had ik bij nummer 1 ook niet....

We gaan gewoon een nachtje en dag enorm duimen dat je binnen blijft... Tot snel kleintje..

11 jaar geleden

ja gelukkig binnengebleven.... nou maar hopen dat hij niet te lang binnen blijft zitten!!!

11 jaar geleden

en binnengebleven? succes met bevallen !