Snap
  • huishouden
  • Lifestyle
  • makkelijk

Het voor jezelf een stuk makkelijker maken.

Maak kennis met de zelfreinigende kattenbak

Dit is iets dat ik de afgelopen periode mijzelf teeds vaker opleg, waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Sinds ik alleenstaande moeder ben is het momenten een stuk lastiger om alle ballen hoog te houden.

Het moederschap, de werkweek die doortikt, zo nu en dan tussendoor willen sporten om enigszins fit te blijven en oh, het huishouden blijft ook gewoon doorgaan.

En over dat laatste gesproken heb ik dus een fantastische lifehack. Dus voor alle katten huishoudens; lees vooral verder!

Sinds wij de zelfreinigende kattenbak van Petree in ons huishouden hebben staan heb ik een dagtaak minder in mijn drukke leven. Geen nare geurtjes meer en een kat die tevreden is omdat zijn bak iedere dag fris en schoon zal zijn.

Middels een app kan ik zelfs op afstand de kattenbak zeer eenvoudig bedienen, krijg ik een melding als de afval lade vol zit en zit en dus een geurspray in waardoor je echt geen nare geurtjes meer in huis hebt. Ik ben ontzettend tevreden hierover! En nog een heel groot niet geheel onbelangrijk voordeel: het staat ook nog eens onwijs mooi in je interieur, er is een keuze tussen zwart en wit.

Dus voor iedereen die nog twijfelde: ik raad het echt iedereen aan! Gebruiksvriendelijk, veilig en het scheelt enorm veel frustratie en tijd!

Ps: ik heb een geweldige kortingscode waardoor je hoge korting krijgt op de Petree Cube . Kijk snel op www.petree.nl en gebruik de code : MAAIKE30 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Maaikestaneke?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.