Snap
  • opruimen
  • kinderkleding
  • Organiseren
  • mode
  • kindgroeithard

De kledingkast: chaos en veranderingen

Een flinke klus

De laatste zomerse dagen zijn hier en dat betekent één ding: tijd voor de grote kledingwissel. De kast van mijn kleine diva zat ramvol met kleding, en eerlijk gezegd was het een complete chaos. Aan het einde van de zomer heb ik altijd minder zin om alles netjes te houden, vooral omdat ik weet dat er een grote opruimbeurt aankomt.

Dus, deze middag heb ik de handen uit de mouwen gestoken. Het was tijd om de kast om te gooien van zomer naar herfst. En wat een klus was dat! Kleding die te klein was, ging in een grote doos. Sommige zomeroutfits waren pas één of twee keer gedragen voordat ze alweer te klein waren. Het is verbazingwekkend hoe snel ze groeit. Gelukkig komen er nog wat mooie dagen aan, dus misschien kan ze haar favoriete zomeroutfits nog één keer dragen.

Snap

Altijd leuk een lege kast om je te verstoppen

Tennessee’s stijl verschilt elke dag. De ene dag wil ze in haar stoere buitenpak met regenlaarzen op avontuur, en de volgende dag is het een jurk met glitters en prinsessenaccessoires. Ze weet altijd precies wat ze wil, en dat verandert niet snel. Het is daardoor een uitdaging om bij te houden wat ze nog leuk vindt en wat niet.

Na een middag hard werken, is de kast eindelijk klaar voor de herfst. De truien en broeken liggen nu netjes op hun plek. Het voelt goed om alles weer op orde te hebben, al ga ik mijn eigen kast nog even uitstellen. Soms is het gewoon een kwestie van prioriteiten stellen.

De wissel van seizoen brengt altijd een beetje een dubbel gevoel met zich mee. Het is fijn om opgeruimd en klaar te zijn voor het nieuwe seizoen, maar het idee dat sommige zomeroutfits nooit meer gedragen zullen worden, is toch een beetje triest. Ze groeit zo snel en haar kleding kan daar gewoon niet bijblijven.

Hoe gaan jullie om met het wisselen van seizoenen in de kledingkast? Hebben jullie handige tips of trucs? Laat het me weten in de reacties! 

Snap

De schoenen komen later wel😉

Suzanne1985's avatar
14 uur geleden

Op de laatste foto zijn veel kinderschoenen te zien. Zijn die voor alledrie de kinderen? Of voor 1 kind? En zijn het allemaal dezelfde maat of verschillende maten?

Tenny's Mama's avatar
11 uur geleden

Dit zijn de schoenen van alleen mijn dochtertje. 🫣 Maar deze zijn nog niet uitgezocht, een deel moet weg omdat ze ineens heel hard gaat qwa schoenmaat en de zomerschoenen zijn op de foto ook nog niet weg. 😉

Mamaplaats's avatar
2 dagen geleden

Bedankt voor het delen❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Tenny's Mama?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.