Snap
  • Mama
  • mama
  • zwanger
  • puber

Zwanger na amper 6 maanden samen!

Als het goed zit, zit het goed. Dat voel je in elke vezel van je lijf. Uren en uren hebben we gepraat. Over hoe we het leven zien in de toekomst, over kinderen, over echt alles wat je maar kan bedenken. Elk puzzelstukje viel op zijn plaats. Mijn hart werd enkel maar groter.

En hoe gek het ook klinkt, na twee maanden samen waren we zo zeker van elkaar dat ik stopte met de pil en we hoopten dat er snel een broertje of zusje zou volgen voor de twee meisjes. Niemand die ooit had gedacht dat ik 1 maand later tranen van geluk zou huilen op het toilet omdat er twee streepjes verschenen op die zwangerschapstest. Ik deed er nog twee voor de zekerheid maar ook die waren overduidelijk! We waren zwanger van nummertje drie. Nummertje 3 voor zowel mij als meneer liefde want die eerste twee had hij al volledig in zijn hart gesloten.

En dan komt het moment dat je voor het eerst naar de gynaecoloog mag. Spannend, zal alles wel oké zijn? Maar hij stelde ons al snel gerust en we konden opgelucht adem halen. Tot hij even later zei: "Het zal ook een tweeling zijn!" Ik denk dat we alle twee lijkbleek zagen. Meneer de gynaecoloog herpakte zich dan ook snel door te vervolgen: "van sterrenbeeld hé."

Ik had een droomzwangerschap. Geen kwaaltje, geen krampje, helemaal niets. Na 13 weken wisten wedat we een derde dochter kregen. Iets waar de grote zussen superblij mee waren! Papa hoopte stiekem op een jongen maar geloof mij, ze draaide hem al snel rond haar kleine vingertje en nu nog zal ze sneller naar hem gaan dan dat ze naar mij komt.

Phebe werd op 2 juni 2004 geboren na een zwangerschap van 38 weken. Een jongedame die al snel begreep dat mama graag slaapt 's nachts. Eentje die alles deed volgens "het boekje".

Ze groeide als kool, liep toen ze 1 was. Riep sneller mama en papa dan we ons konden inbeelden. En zorgde ervoor dat zowel haar meme en pepe hun hart ook 1 maat groeide.

Intussen is ze een jongedame van 15. Een behulpzame meid die weet waarvoor ze staat en weet wat ze wil bereiken in het leven. Zo eentje die meer aan een ander denkt dan aan zichzelf. Eentje waar we al snel even trots op waren als op die twee zussen van haar.

Liefs, Fie

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Cake with 7 Pieces?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.