Snap
  • Mama
  • Angstig
  • #zwanger??!
  • #zwangerschapstest
  • vasectomie

Zwanger ja/nee na een vasectomie???

Wie een volger is weet dat mijn man zo'n jaar terug een vasectomie heeft ondergaan, duidelijke reden...Wij zijn klaar. Het is voor mijn lijf genoeg geweest, ons huis is vol en we zijn compleet...

Nou heb ik altijd al een warrig cyclus gehad, nooit op de dag nauwkeurig te noemen. Schommelde altijd tussen de 28 dagen en soms 34 dagen, vorig jaar had ik een uitschieter gehad eenmalig naar 37 dagen. 

Gisteren zat ik op dag 44....Iets in mij begon te knagen, wat is er met mijn lijf aan de hand? Ik had vorige week al ongesteld moeten worden, welke dag zit ik vandaag? Zo pakte ik dus de kalender erbij en zocht ik op wanneer de laatste ongesteldheid begon, ik zat op dag 44 (gisteren). Ik deelde de zorgen van mijn gevoel tegen mijn man, hij zei dat we na zijn werk wel even testen gingen halen van de Kruidvat, die 2 van 5 euro die we altijd gebruikt hadden en voor ons het beste werken. Ik had nooit met echt negatief een later zichtbaar streepje, zo'n tuurstreepje zeg maar, negatief was ook uren later negatief.

Daar zat ik dan vanmorgen, plastic bekertje naast me, omdat de kinderen nog sliepen nam ik het even mee naar beneden want ik besefte me dat de testen ook nog beneden lagen...4 druppeltjes, en 5 min. afwachten....Jeetje het zweet brak me ineens uit, mijn hart ging tekeer alsof mijn leven er vanaf hing pfff....Het kan toch niet ??? 5 min. later ga ik kijken met plakkerige handjes, ik pak de test en...voor zover zegt hij negatief. Ik.Snap.Er.Niks.Meer.Van.....Waarom word ik dan niet ongesteld?

Al dagen voel ik van alles wat daaronder maar er gebeurd niks, de stress begint me te breken...Ik heb de test opgeborgen in de badkamer, wat later moest en zou ik weer turen, wat is dat toch met ons vrouwen? En dan zie je dat 2e streepje erop staan, niet oerduidelijk, maar ik zie nu wel wat. Ja het hoort niet te tellen I know, mijn man is nuchter en zegt nee dat geldt niet, hij is negatief, punt. 

Daar zit ik nu dan, op dag 45, geen duidelijke test, lichaam wat niet meewerkt en vol van spanningen, ik wil het gewoon weten, weten waar ik aan toe ben! Ik moest even van mij afschrijven...het lucht op. Pff...Is het al overmorgen?

4 jaar geleden

Ja zoiets ken ik ook. Helaas nog geen duidelijkheid vandaag, het wachten breekt me op momenteel en is eigenlijk alles waar ik aan kan denken elke dag. Dag 47 inmiddels

4 jaar geleden

Jeetje wat spannend! Ooit zei een verloskundige tegen mij dat het onmogelijk is om een streepje (hoe licht ook) te krijgen als je helemaal géén HCG in de lichaam hebt... Maar het kan ook weer zo dat je lichaam het in een heeeeel vroeg stadium al afstoot en je dan toch een streepje te zien krijgt. Hoe dan ook is het wachten verschrikkelijk, tijd gaat dan ineens zo ontzettend langzaam!

4 jaar geleden

Ik weet dat mijn lichaam altijd al heel traag dat HCG hormoon aanmaakte bij onze 3 kinderen en altijd ook vrij laat kon testen om het zeker te weten. Lange cyclus is ook niet abnormaal geweest zoals toen met 37 dagen. Bedankt voor je berichtje, afwachten...

4 jaar geleden

Het stomme is dat ik daar niet goede ervaringen mee heb, bijv bij ons 1e kind gaf een clearblue niet zwanger aan, en de kruidvat test een lichte streep, en het was ook correct want onze 1e zoon werd daaruit geboren. Mijn lichaam maakt blijkbaar heel traag het HCG hormoon aan