Snap

Zwanger en shoppen!

Je hebt net te horen gekregen dat je zwanger bent. Nu kun je gaan shoppen voor jezelf en je kind! Er zijn zoveel dingen die je nu moet gaan aanschaffen, maar waar begin je. Het eerste wat je koopt is een kleding stuk, waar je iets langer over na moet denken is een babykamer en overige uitzet producten. Een geboortje kaartje bestel je pas aan het einde van de zwangerschap en positiekleding als je met de maand groter groeit.

Babykleertjes Waarschijnlijk het eerste wat je aanschaft is een rompertje, sokjes of een mutsje. Maar zodra je het geslacht weet kun je veel gerichter gaan shoppen. Tegenwoordig heb je zoveel leuke winkels waar je kunt shoppen en er zijn ook geweldige online shops. Leuke shops zijn Prenatal, Kleertjes, Kixx online en Ik en mijn kind.

Babykamer Meestal begin je aan de babykamer halverwege de zwangerschap. Hiervoor moet je veel inkopen doen; een ledikant, commode, kledingkast en natuurlijk de verdere aankleding.  Je kunt lekker gaan shoppen bij de Babydump,  Prenatal of online bij Babyhuys of Babypark.

Geboortekaartjes De leukste aanschaf is misschien wel het geboortekaartje. Hoe komt het eruit te zien en wat komt er in de staan. Er zijn zoveel leuke site waar je eigen kaartjes kan ontwerpen, kijk bijvoorbeeld eens bij Poobies of Greetz

Positiekleding Elke week groeit je buik en langzamerhand passen je kledingstukken niet meer. Je moet eraan geloven: je hebt positiekleding nodig! Gelukkig is hier ook over nagedacht en kun je hele hippe zwangerschapskleding kopen. Noppies en mamalicious hebben hele gave kleding. Neem eens een kijkje op bellyfashion en shoppen maar!

Heb jij nog goede shoppingtips voor andere (bijna) mama's?

 

11 jaar geleden

Toen ik zwanger was kocht ik niet alleen positiekleding.ik kocht gewoon truitjes die even wat groter waren.nu kan ik die nogsteeds dragen met een leuke riem om mijn middel.zo kun je dragen wat je leuk vind en hoef je niet perse naar dat verstopte hoekje "positiekleding" in de winkel.