Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zoveel gepland, zoveel te doen en dan word je ziek

Waarom wil ik toch altijd zoveel doen. Ik moet echt nog leren dat ik met een kind de weken toch iets rustiger moet inplannen.

Deze week was een beetje te druk. 

Aan het begin van de week kreeg Nino diarree en aan het einde van de week was ik aan het overgeven. Misschien moet ik toch maar eens leren nee te zeggen en niet alles doen wat er op mijn pad komt.

Zo heb ik deze week een fotoshoot gedaan met Nino, zijn we op bezoek geweest bij mijn tante, zijn we op bezoek geweest bij oma en mijn zus, zijn we op bezoek geweest bij mijn zwager en zijn we op bezoek geweest bij opa en oma. Daarnaast is oudoma en een vriendin met haar ouders op bezoek geweest bij ons en heb ik een knutselmiddag gehad met vriendinnen waar Nino ook mee geweest is en dat alles in 4 dagen tijd. De eerste drie dagen van de week moest ik werken en was Nino bij opa & oma en bij het kinderdagverblijf.

Als ik het zo opnoem is het echt belachelijk veelte veel. Voor mij en voor Nino en is het niet zo gek dat ik nu ziek ben en dat Nino een huilbui heeft en de diarree nog steeds niet helemaal weg is. Eigenlijk zou ik vanmiddag gaan sporten maar dat heb ik maar afgezegd. Even wat rust in de tent is geloof ik wel noodzakelijk. 

Volgende week maar even rustig aan doen en niet te veel doen. Vrijdag ga ik een weekendje naar de Ardennen met vriendinnen en dan blijft Nino bij papa thuis. Ik moet natuurlijk wel weer fit zijn rond die tijd en Nino ook anders vind ik het veelte moeilijk om hem achter te laten.

9 jaar geleden

Bij de V&D

9 jaar geleden

Ah wat leuk een fotoshoot, waar heb je die gedaan als ik vragen mag? Groetjes