Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Zoveel dozen al op zolder!

Onze dochter is nu 15 maanden oud en ik geloof dat ik al 6 dozen met kleding van haar boven op zolder heb staan. We zijn zo ontzettend verwend, zeker in het begin, dat we haar wel zes keer per dag konden verschonen en dan had ze nog niet alles die maand aan gehad. Nu is het wat 'normaler' maar nog steeds heeft ze meer dan genoeg.
Zojuist weer een doos gevuld, de kleine maatjes 74 past ze niet meer, ze is over naar 80. Maar ja wat doe je met al die kleertjes. Ik lees veel berichtjes op facebook van vriendinnnen die het verkopen of weggeven maar ik kan het (nog) niet. Ik denk, ik zou alleen wat 'belangrijke' kledingstukken moeten bewaren, maar ja ik bij vrijwel alles wel een herinnering en dan kan ik het toch niet over mijn hart verkrijgen om het (al) weg te doen. Mijn moeder heeft ook veel van mij bewaard maar hoewel Stella in december geboren is en ik in januari heb ik haar toch vrijwel niets van mezelf van vroeger aan kunnen trekken. Op termijn moeten we dus toch maar een kleine selectie gaan maken.

Maar voorlopig staat het wel goed op zolder en wie weet krijgt mijn zusje wel over een paar jaar een meisje dan kan zij het misschien gebruiken dan zie ik het nog een keer terug.  

10 jaar geleden

Ik heb van mijn meisje een paar jurkjes bewaard voor haar pop en verder alles direct doorgeven aan mijn buurvrouw die ook een meisje kreeg. En van mijn zoon heb ik ook nauwelijks nog iets bewaard. Ik bewaar wel hun eerste dekentje, voor later, maar ik denk dat ze kleertjes toch niet echt zouden gebruiken bij hun kids...

10 jaar geleden

de meest bijzondere en mooie en praktische kleertjes bewaar ik de rest gaat op marktplaats, op facebook en als het daar niet verkocht wordt naar iemand die ik er blij mee kan maken, aangezien die allemaal jongens hebbn gaat het uiteindelijk naar goed doel.

10 jaar geleden

Alhoewel mijn meiden al 4 en 6 jaar zijn, had ik ook zakken vol met kleding opgespaard op zolder. Inmiddels heb ik vorige week het grootste deel weg gedaan ( kledinginzameling op school ). Daarnaast staat er ook het één en ander op Marktplaats, heb ik een zak aan kennissen gegeven en de allereerste kleertjes bewaard!