Snap
  • #voorjezelfzorgen
  • Tijd voor jezelf
  • #zelfliefde

Zorg eerst voor jezelf

Dan kan je pas zorgen voor een ander

Even was ik vergeten hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, en dus zo nu en dan me-time neemt. Het leven is zo druk en zoveel en soms komt het er gewoonweg niet van. Maar nu merkte ik aan alles dat ik al eventjes niet goed genoeg voor mijzelf zorgde. 


Ik was snel geïrriteerd, had een kort lontje en was ontevreden. Wellicht neem ik wel teveel op mijn bordje of geef ik mijzelf te weinig een schouderklopje. Want ik mag er zijn om wie ik ben en om wat ik doe. En nee ik ben niet perfect maar ik doe wel mijn best. 


Vandaag nam ik tijd voor mijzelf. Bracht Maily bij mijn lieve collega’s en zelf nam ik een dagje vrij. Gewoon om lekker te doen wat ik moest doen om even tot rust te komen. En om weer tevreden te zijn met mijzelf en daar ook bij stil kon staan zonder dat ik allerlei andere verplichtingen had. 


Ik heb een bindweefselmassage gedaan, kocht een mooi lingerie setje, een gezichtsreiniger en een mooie ring. En ik ging heerlijk lunchen met mijn lieve buurvrouw. Deze dag voelde goed ik voelde letterlijk de rust weer terug keren om er weer even een tijdje tegen aan te kunnen. 


En hoe fijn was het om mijn lieve dochter weer op te halen en in mijn armen te sluiten. Ik had haar gemist! En dat doe ik niet zo vaak omdat wij eigenlijk ALTIJD samen zijn. Op werk en thuis ik hoef haar niet te missen dat is ergens heel fijn maar anderzijds soms wel heel goed. Dit is voor mij in elk geval weer een reminder dat ik zo nu en dan echt wel mijn me time dag mag pakken. 


Bij deze een reminder van mij voor jou! Plan jou eigen me time dagje! En vul hem in zoals jij die graag ziet.