Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • post

Zomervakantie 2013 en de naweeen

Eindelijk was het zover....de kalender was volgeplakt, het zonnetje stond op de kalender dus we gaan op vakantie!!!

5 weken van tevoren een kalender gemaakt voor onze kleine meid zodat ze een klein beetje het besef had hoe lang het nog duurde voor de vakantie. De vakantie was al even gepland en dat had ik beter niet kunnen zeggen tegen dochterlief, had haar namelijk ook verteld dat we samen met haar neefjes op vakantie gingen. Eindelijk was het dan zover, de vakantie verlengd met 2 dagen voor een bezoekje aan familie en vrienden. Na 2 nachtjes bij opa en oma te hebben geslapen gingen we maandagochtend richting Chaam voor een weekje Vakantiepark de Flaasbloem. Samen met mijn zus, haar vriend en de 2 kindertjes (3 jaar en 11 maanden). Een heerlijk week gehad met prachtig weer, 1 hele dag regen maar dat mocht de pret niet drukken. Veel gezwommen, gespeeld in de speeltuin, bij het huisje bellen blazen en lekker spelen op het gras, dagje Safari park Beekse Bergen, BBQ-en en vooral lekker genieten. Kortom een heerlijke week gehad. Maar helaas is zo'n week weer snel voorbij en de terugreis (+/- 300km) op zondagavond heeft onze kleine meid ongeveer 20 minuten van meegekregen. Thuis aangekomen wilde ze direct weer in haar eigen bedje slapen. Na zo'n week vakantie heeft dochterlief nog even een paar dagen nodig gehad om bij te komen. Woensdag weer naar het KDV, ook dat was weer even wennen! Nu een week verder is alles weer lekker in het ritme en kunnen we ons (nu alweer) verheugen op de volgende vakantie (ook al is die nog niet bekend ;-) ) 

10 jaar geleden

Nou idd, een hele andere thuiskomst! Ik geloof dat ik alvast ga boeken.. heb ik wat om naar uit te kijken ;-)

10 jaar geleden

4 weken alweer!! Poeh! Ik heb mijn 1e week er op zitten en ben er al weer aan toe...haha ;-) !

10 jaar geleden

Leuk om te lezen! In mijn blog verliep de thuiskomst toch heel anders zoals je in mijn blog kan lezen.. Op naar de volgende vakantie zou ik zeggen!!

10 jaar geleden

Zo te lezen hebben jullie het erg leuk gehad. Hier lijkt de vakantie al weer een eeuwigheid geleden helaas...( de kids hebben er al een week school op zitten en dit wordt al weer mijn 4e werkweek! )Inderdaad op naar de volgende vakantie, hi,hi..